Vibeke Orlien

Vibeke Orlien

Lektor

Medlem af:

    Forskningsaktiviteter:

    • Fødevarekemi og –fysik i relation til forarbejdning og opbevaring af fødevarer
    • Termodynamik i fødevarer
    • Højtryksmetoder til forarbejdning af fødevarer og virkningerne på fødevarekomponenter og deres egenskaber
    • Højtryksinducerede proteinændringer i kød-, mælke- og planteprodukter med fokus på tekstur og proteinfordøjelse
    • Udvikling af nye fødevarer ved forskellige herunder særligt ikke-termiske forarbejdningsteknologier

    Researchgate: https://www.researchgate.net/profile/Vibeke_Orlien

     

    Videnskabelig organisator

    • Kongresvært for the 11th International Conference on High Pressure Bioscience and Biotechnology (HPBB2020), Juli 2022
    • Kongresvært for the 1st International workshop “food processing for preserving bioactive and nutritional compounds”, juli 2016

     

    Undervisnings- og vejledningsområder

    • Vejleder for ph.d.-studerende og post.doc ifm nationale og internationale forskningsprojekter
    • Vejleder for bachelor- og kandidatstuderende i samarbejde med små og store virksomheder

    ID: 4226516