Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 2015
  2. Udgivet

    Addition of cassava flours in bread-making: sensory and textural evaluation

    Jensen, S., Skibsted, Leif Horsfelt, Kidmose, U. & Thybo, A. K., 2015, I: L W T- Food Science and Technology. 60, 1, s. 292-299 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Astaxanthin diferulate as a bifunctional antioxidant

    Papa, T. B. R., Pinho, V. D., Nascimento, E. P. D., Santos, W. G., Burtoloso, A. C. B., Skibsted, Leif Horsfelt & Cardoso, D. R., 2015, I: Free Radical Research. 49, 1, s. 102-111 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Astaxanthin protecting membrane integrity against photosensitized oxidation through synergism with other carotenoids

    Du, H., Liang, R., Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2015, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 63, 41, s. 9124-9130 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Calcium and phosphorus equilibria during acidification of skim milk at elevated temperature

    Koutina, G. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2015, I: International Dairy Journal. 45, s. 1-7 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Catalase expression is modulated by vancomycin and ciprofloxacin and influences the formation of free radicals in Staphylococcus aureus cultures

    Wang, Y., Hougaard, Anni Bygvrå, Paulander, W. E. A., Skibsted, Leif Horsfelt, Ingmer, Hanne & Andersen, Mogens Larsen, 2015, I: Applied and Environmental Microbiology. 81, 18, s. 6393-6398 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Characterisation of a whey protein hydrolysate as antioxidant

    Vavrusova, M., Kristensen, H. P., Johansen, L. B., Andersen, Mogens Larsen, Andersen, H. J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2015, I: International Dairy Journal. 47, s. 86-93 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Color

    Møller, J. K. S., Jongberg, S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2015, Handbook of fermented meat and poultry. Toldrá, F., Hui, Y. H., Astiasarán, I., Sebranek, J. G. & Talon, R. (red.). 2 udg. Wiley, s. 195-205 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Dansk med accent: Tema om ost

    Abildgaard, I. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2015, I: Samvirke. 4, s. 18-19 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  10. Udgivet

    Evaluation of physical integrity of lipid bilayer under oxidative stress: application of fluorescence microscopy and digital image processing

    Liang, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2015, Advanced protocols in oxidative stress III. Armstrong, D. (red.). Springer, Bind 1. s. 111-121 11 s. (Methods in Molecular Biology, Bind 1208).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Flavonoids protecting food and beverages against light

    Huvaere, K. A. J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2015, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 95, 1, s. 20-35 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4230940