Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 2012
  2. Udgivet

    Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato products

    Alves, A. B., Bragagnolo, N., da Silva, M. G., Skibsted, Leif Horsfelt & Orlien, Vibeke, 2012, I: Food and Bioproducts Processing. 90, 3, s. 499-505 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Electrochemical studies of the interactional mechanism and scavenging activity of antioxidants towards dinitroaromatics

    Arshad, N., Janjua, N. K., Khan, A. Y., Zaidi, J. H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Monatshefte fuer Chemie. 143, s. 377-383 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Kinetics of the formation of radicals in meat during high pressure processing

    Bolumar Garcia, J. T., Skibsted, Leif Horsfelt & Orlien, Vibeke, 2012, I: Food Chemistry. 134, 4, s. 2114–2120 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Riboflavin as a photosensitizer. Effects on human health and food quality

    Cardoso, D. R., Libardi, S. H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Food & Function. 3, s. 487-502 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Reaction dynamics of flavonoids and carotenoids as antioxidants

    Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Molecules. 17, 2, s. 2140-2160 21 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Flavonoid deactivation of excited state flavins: reaction monitoring by mass spectrometry

    Huvaere, K. A. J., Sinnaeve, B., Bocxlaer, J. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 60, 36, s. 9261-9272 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Antioxidative mechanisms against protein oxidation in Bologna type sausages added Green Tea or Rosemary

    Jongberg, S., Tørngren, M. A., Nersting, L., Skibsted, Leif Horsfelt & Lund, Marianne N., 2012. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  10. Udgivet

    Detection of advanced glycation end-products (AGEs) during dry-state storage of ß-lactoglobulin/lactose

    Jongberg, S., Rasmussen, M., Skibsted, Leif Horsfelt & Olsen, Karsten, 2012, I: Australian Journal of Chemistry. 65, 12, s. 1620-1624 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Phenolic antioxidant scavenging of myosin radicals generated by hypervalent myoglobin

    Jongberg, S., Lund, Marianne N., Østdal, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. s. 12020-12028 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4230940