Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- Udgivet
A liquid chromatography – tandem mass spectrometry method for simultaneous analysis of acrylamide and the precursors, asparagine and reducing sugars in bread
Nielsen, Nikoline Juul, Skibsted, Leif Horsfelt & Hedegaard, R. S. V., 2006, I: Analytica Chimica Acta. 557, s. 211-220 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A liquid chromatography-tandem mass spectrometry method for simultaneous analysis of acrylamide and the precursors, asparagine and reducing sugars in bread
Nielsen, N. J., Granby, K., Hedegaard, R. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: Analytica Chimica Acta. 557, 1-2, s. 211-220 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A zink porphyrin complex as primary red pigment in dry-cured hams
Møller, J. K. S., Adamsen, C. E., Catharino, R. R., Skibsted, Leif Horsfelt & Eberlin, M. N., 2006. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
Amino acid and protein scavenging of radicals generated by iron/hydroperoxide system: an electron spin resonance spin trapping study
Pazos, M., Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 54, 26, s. 10215-10221 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Antioxidative and prooxidative effects of extracts made from cherry liqueur pomace
Rødtjer, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, Mogens Larsen, 2006, I: Food Chemistry. 99, 1, s. 6-14 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning
Orlien, Vibeke & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: Maelkeritidende. 16, s. 371-373 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Changes in Zn-porphyrin and proteinous pigments in italian dry-cured ham during processing and maturation
Adamsen, C. E., Møller, J. K. S., Parolari, G., Gabba, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: Meat Science. 74, 2, s. 373-379 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Combined effect of salt addition and high-pressure processing on formation of free radicals in chicken thigh and breast muscle
Bragagnolo, N., Danielsen, Bente Pia & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: European Food Research and Technology. 223, 5, s. 669-673 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Comparison of descriptive sensory analysis and chemical analysis for oxidative changes in milk
Hedegaard, R. S. V., Kristensen, D., Nielsen, J. H., Frøst, Michael Bom, Østdal, H., Hermansen, J. E., Kröger-Ohlsen, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: Journal of Dairy Science. 89, 2, s. 495-504 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Dynamics of casein micelles in skim milk during and after high pressure treatment
Orlien, Vibeke, Knudsen, J. C., Colon, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: Food Chemistry. 98, 3, s. 513-521 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2844
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1046
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet