Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- 1999
- Udgivet
Storage stability of freeze-dried starter cultures (Streptococcus thermophilus) as related to physical state of freezing matrix
Andersen, A. B., Fog-Petersen, M. S., Larsen, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 32, s. 540-547 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Do polyphenols influence the flavour stability of beer ?
Andersen, Mogens Larsen, Outtrup, H., Riis, P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999. 8 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Freeze- and bake-stable glazing for confectionery products characterized by differential scanning calorimetry
Fog-Petersen, M. S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: European Food Research and Technology. 210, s. 114-118 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Textural properties of heat coagulated egg albumen in relation to the transformation of ovalbumin into S-ovalbumin during storage of shell eggs
Hammershøj, M., Andersen, A. B., Skibsted, Leif Horsfelt & Larsen, L. B., 1999. 6 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
- Udgivet
Regeneration of phenolic antioxidants from phenoxyl radicals: an ESR and electrochemical study of antioxidant hierarchy
Jørgensen, L. V., Madsen, H. L., Kaaber Thomsen, M., Dragsted, Lars Ove & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Free Radical Research. 30, s. 207-220 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Quantification of radical formation in oil-in-water food emulsions by electron spin resonance spectroscopy
Kaaber Thomsen, M., Vedstesen, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Journal of Food Lipids. 6, s. 149-158 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Comparison of three methods based on electron spin resonance spectrometry for evaluation of oxidative stability of processed cheese
Kristensen, D. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 47, 8, s. 3099-3104 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Acid-catalysed autoreduction of ferrylmyoglobin in aqueous solution studied by freeze quenching and ESR spectroscopy
Kröger-Ohlsen, M. V., Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Free Radical Research. 30, s. 305-314 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Observation of a "blue" intermediate in the reaction between ferrylmyoglobin and thiocyanate. Deactivation of the hypervalent meat pigment as a step-wise process with slow intramolecular electron transfer
Kröger-Ohlsen, M. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Food Chemistry. 65, s. 9-13 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2843
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1046
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet