Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 1999
  2. Udgivet

    Acid-catalysed autoreduction of ferrylmyoglobin in aqueous solution studied by freeze quenching and ESR spectroscopy

    Kröger-Ohlsen, M. V., Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Free Radical Research. 30, s. 305-314 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Carotenoid photobleaching

    Mortensen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, Methods in enzymology: oxidants and antioxidants part A. Packer, L. (red.). San Diego: Academic Press, Bind 299. s. 408-421 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Comparison of three methods based on electron spin resonance spectrometry for evaluation of oxidative stability of processed cheese

    Kristensen, D. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 47, 8, s. 3099-3104 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Dittany (Origanum dictamnus) as a source of water-extractable antioxidants

    Møller, J. K. S., Madsen, H. L., Aaltonen, T. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Food Chemistry. 64, s. 215-219 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Do polyphenols influence the flavour stability of beer ?

    Andersen, Mogens Larsen, Outtrup, H., Riis, P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999. 8 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  8. Udgivet

    Effect of high pressure on aggregation and thermal gelation of beta-lactoglobolin

    Olsen, Karsten, Ipsen, Richard, Otte, Jeanette & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Milchwissenschaft. 54, 10, s. 543-546 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Free radical formation in freeze-dried raw milk in relation to its alfa-tocopherol level

    Stapelfeldt, H., Nyholm Nielsen, K., Krogh Jensen, S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Journal of Dairy Research. 66, s. 461-466 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Freeze- and bake-stable glazing for confectionery products characterized by differential scanning calorimetry

    Fog-Petersen, M. S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: European Food Research and Technology. 210, s. 114-118 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Metmyoglobin reductase activity in porcine m. longissimus dorsi muscle

    Mikkelsen, A., Juncher, Dorte & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999, I: Meat Science. 51, s. 155-161 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4230940