Jens Risbo
Lektor
- Udgivet
Oxygen permeation through an oil-encapsulating glassy food matrix studied by ESR line broadening using a nitroxyl spin probe
Andersen, A. B., Risbo, Jens, Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I: Food Chemistry. 70, s. 499-508 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Molecular gastronomy: a new emerging scientific discipline
Barham, P., Skibsted, Leif Horsfelt, Bredie, Wender, Frøst, Michael Bom, Møller, P., Risbo, Jens, Snitkjær, P. & Mortensen, L. M., 2010, I: Chemical Reviews. 110, 4, s. 2313-2365 53 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Efficient Monte Carlo sampling by direct flattening of free energy barriers
Besold, G., Risbo, Jens & Mouritsen, O. G., 1999, I: Computational Materials Science. 15, s. 311-340 30 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Muscle contraction and force: the importance of an ancillary network, nutrient supply and waste removal
Brüggemann, D. A., Risbo, Jens, Pierzynowski, S. G. & Harrison, Adrian Paul, 2008, I: International Journal of Molecular Sciences. 9, s. 1472-1488 17 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Structural organisation of connective tissue
Brüggemann, D. A., Harrison, Adrian Paul, Risbo, Jens & Karlsson, A. H., 2008, International Conference of Meat Science and Technology 2008. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Thermal Denaturation of Meat Visualized by Second Harmonic Generation Microscopy
Brüggemann, D. A., Brewer, J. R., Risbo, Jens & Bagatolli, L., 2009, ICoMST 55, Copenhagen, Denmark, 2009.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Second harmonic generation microscopy: a tool for spatially and temporally resolved studies of heat induced structural changes in meat
Brüggemann, D. A., Brewer, J. R., Risbo, Jens & Bagatolli, L., 2010, I: Food Biophysics. 5, 1, s. 1-8 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Investigation of oxidation in freeze-dried membranes using the flouresent probe C11-BODIPY581/591
Carlsen, C. U., Kurtmann, L., Brüggemann, D. A., Hoff, S., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Cryobiology. 58, 3, s. 262-267 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Impurities enhance caking in lactose powder
Carpin, M., Bertelsen, H., Dalberg, A., Roiland, C., Risbo, Jens, Schuck, P. & Jeantet, R., 2017, I: Journal of Food Engineering. 198, s. 91-97 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Caking of lactose: a critical review
Carpin, M. A., Bertelsen, H., Bech, J. K., Jeantet, R., Risbo, Jens & Schuck, P., 2016, I: Trends in Food Science & Technology. 53, s. 1-12 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4233848
Flest downloads
-
1546
downloads
Influence of osmoprotectants on survival of Salmonella Typhimurium strains during desiccation
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
1045
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
679
downloads
The influence of osmoprotectants on survival of selected Salmonella Typhimurium strains during desiccation
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet