Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- Udgivet
Understanding oxidation processes in foods
Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications: Vol. 1: Understanding mechanisms of oxidation and antioxidant activity. Decker, E. A., Elias, R. J. & McClements, D. J. (red.). Woodhead Publishing Limited, s. 3-35 33 s. (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition; Nr. 199).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Thiol-quinone interaction in oxidizing myofibrillar model systems
Jongberg, S., Lund, Marianne N., Gislason, Waterhouse & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Food Denmark phD Congress. Functional foods and sustainable food production. Abstract volumen.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceabstrakt i tidsskrift › Forskning
- Udgivet
Thermodynamic versus kinetic control of antioxidant synergism between ß-carotene and (iso)flavonoids and their glycosides in liposomes
Liang, R., Chen, C., Han, R., Zhan, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 58, 16, s. 9221–9227 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The role of phenolic compounds during formation of turbidity in an aromatic bitter
Rødtjer, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, Mogens Larsen, 2010, I: Food Chemistry. 123, 4, s. 1035-1039 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Te er sundt
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2010, I: Samvirke. 11, s. 72-73 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Gheisari, H. R., Møller, J. K. S., Adamsen, C. E. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Czech Journal of Food Sciences. 28, 5, s. 364-375 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Retinylisoflavonoid as novel membrane antioxidant
An, C., Liang, R., Ma, X., Fu, L., Zhang, J., Wang, P., Han, R., Ai, X. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Journal of Physical Chemistry B. 114, 43, s. 13904-13910 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Probiotiske bakterier: del 2
Carlsen, C. U., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Maelkeritidende. 2, s. 28-29 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Probiotiske bakterier: del 1
Carlsen, C. U., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Maelkeritidende. 1, s. 8-9 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Oxidative stability of bovine milk determined by individual variability in herd irrespective of selenium status
Clausen, M. R., Connolly, C., Skibsted, Leif Horsfelt & Stagsted, J., 2010, I: International Dairy Journal. 20, 8, s. 507-513 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2866
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2032
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1047
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet