Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt? øvelser om madens biologi og kemi, KVL-øvelseshæfte 2005

Research output: Book/ReportBookEducation

Standard

Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt? øvelser om madens biologi og kemi, KVL-øvelseshæfte 2005. / Girnt-Diamba, Claudia; Thomsen, Hanne; Lunden, Karen; Unger, Liselotte; Sørensen, Lone Brinkmann; Frøst, Michael Bom; Thostrup, Lykke; Kielsgaard, Marie; Lund, Sanne.

Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, 2005. 63 p.

Research output: Book/ReportBookEducation

Harvard

Girnt-Diamba, C, Thomsen, H, Lunden, K, Unger, L, Sørensen, LB, Frøst, MB, Thostrup, L, Kielsgaard, M & Lund, S 2005, Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt? øvelser om madens biologi og kemi, KVL-øvelseshæfte 2005. Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet.

APA

Girnt-Diamba, C., Thomsen, H., Lunden, K., Unger, L., Sørensen, L. B., Frøst, M. B., Thostrup, L., Kielsgaard, M., & Lund, S. (2005). Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt? øvelser om madens biologi og kemi, KVL-øvelseshæfte 2005. Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet.

Vancouver

Girnt-Diamba C, Thomsen H, Lunden K, Unger L, Sørensen LB, Frøst MB et al. Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt? øvelser om madens biologi og kemi, KVL-øvelseshæfte 2005. Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, 2005. 63 p.

Author

Girnt-Diamba, Claudia ; Thomsen, Hanne ; Lunden, Karen ; Unger, Liselotte ; Sørensen, Lone Brinkmann ; Frøst, Michael Bom ; Thostrup, Lykke ; Kielsgaard, Marie ; Lund, Sanne. / Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt? øvelser om madens biologi og kemi, KVL-øvelseshæfte 2005. Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, 2005. 63 p.

Bibtex

@book{4328e810a1c011ddb6ae000ea68e967b,
title = "Hvorfor bliver frugten brun og k{\o}det gr{\aa}t?: {\o}velser om madens biologi og kemi, KVL-{\o}velsesh{\ae}fte 2005",
author = "Claudia Girnt-Diamba and Hanne Thomsen and Karen Lunden and Liselotte Unger and S{\o}rensen, {Lone Brinkmann} and Fr{\o}st, {Michael Bom} and Lykke Thostrup and Marie Kielsgaard and Sanne Lund",
year = "2005",
language = "Dansk",
publisher = "Center for Skov, Landskab og Planl{\ae}gning/K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt?

T2 - øvelser om madens biologi og kemi, KVL-øvelseshæfte 2005

AU - Girnt-Diamba, Claudia

AU - Thomsen, Hanne

AU - Lunden, Karen

AU - Unger, Liselotte

AU - Sørensen, Lone Brinkmann

AU - Frøst, Michael Bom

AU - Thostrup, Lykke

AU - Kielsgaard, Marie

AU - Lund, Sanne

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Bog

BT - Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt?

PB - Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet

ER -

ID: 8008020