Hæmning af smørsyrebakterier i ost og ensilage: ved brug af antimikrobielle bakterier som forekommer naturligt i danske oste

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Standard

Hæmning af smørsyrebakterier i ost og ensilage : ved brug af antimikrobielle bakterier som forekommer naturligt i danske oste. / Ardö, Ylva; Vogensen, Finn Kvist; Nielsen, Egil Odin Waagner; Christiansen, Preben Stordal; Holmgren, K.; Olsson, C.

In: Maelkeritidende, No. 6, 2002, p. 128-132.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Harvard

Ardö, Y, Vogensen, FK, Nielsen, EOW, Christiansen, PS, Holmgren, K & Olsson, C 2002, 'Hæmning af smørsyrebakterier i ost og ensilage: ved brug af antimikrobielle bakterier som forekommer naturligt i danske oste', Maelkeritidende, no. 6, pp. 128-132.

APA

Ardö, Y., Vogensen, F. K., Nielsen, E. O. W., Christiansen, P. S., Holmgren, K., & Olsson, C. (2002). Hæmning af smørsyrebakterier i ost og ensilage: ved brug af antimikrobielle bakterier som forekommer naturligt i danske oste. Maelkeritidende, (6), 128-132.

Vancouver

Ardö Y, Vogensen FK, Nielsen EOW, Christiansen PS, Holmgren K, Olsson C. Hæmning af smørsyrebakterier i ost og ensilage: ved brug af antimikrobielle bakterier som forekommer naturligt i danske oste. Maelkeritidende. 2002;(6):128-132.

Author

Ardö, Ylva ; Vogensen, Finn Kvist ; Nielsen, Egil Odin Waagner ; Christiansen, Preben Stordal ; Holmgren, K. ; Olsson, C. / Hæmning af smørsyrebakterier i ost og ensilage : ved brug af antimikrobielle bakterier som forekommer naturligt i danske oste. In: Maelkeritidende. 2002 ; No. 6. pp. 128-132.

Bibtex

@article{42182da0a1bb11ddb6ae000ea68e967b,
title = "H{\ae}mning af sm{\o}rsyrebakterier i ost og ensilage: ved brug af antimikrobielle bakterier som forekommer naturligt i danske oste",
author = "Ylva Ard{\"o} and Vogensen, {Finn Kvist} and Nielsen, {Egil Odin Waagner} and Christiansen, {Preben Stordal} and K. Holmgren and C. Olsson",
note = "Ukendte organisationer '\'90\''",
year = "2002",
language = "Dansk",
pages = "128--132",
journal = "Maelkeritidende",
issn = "0024-9645",
number = "6",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Hæmning af smørsyrebakterier i ost og ensilage

T2 - ved brug af antimikrobielle bakterier som forekommer naturligt i danske oste

AU - Ardö, Ylva

AU - Vogensen, Finn Kvist

AU - Nielsen, Egil Odin Waagner

AU - Christiansen, Preben Stordal

AU - Holmgren, K.

AU - Olsson, C.

N1 - Ukendte organisationer '\'90\''

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 128

EP - 132

JO - Maelkeritidende

JF - Maelkeritidende

SN - 0024-9645

IS - 6

ER -

ID: 7795560