Fremtidens fødevareanalyser vil fokusere på bakteriers virulens-potentiale
Research output: Contribution to journal › Journal article › peer-review
Standard
Fremtidens fødevareanalyser vil fokusere på bakteriers virulens-potentiale. / Olesen, Inger; Jespersen, Lene.
In: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry, No. 5, 2010, p. 16-17.Research output: Contribution to journal › Journal article › peer-review
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Fremtidens fødevareanalyser vil fokusere på bakteriers virulens-potentiale
AU - Olesen, Inger
AU - Jespersen, Lene
PY - 2010
Y1 - 2010
N2 - Hurtig og sikker identifikation af sygdomsfremkaldende bakterier i forurenede fødevarer er af stor betydning for fødevareindustrien. Imidlertid tyder ny forskning på, at det ikke er nok blot at identificere og kvantificere de sygdomsfremkaldende bakterier. Man skal derimod også ind og vurdere bakteriernes sygdomsfremkaldende egenskaber - eller virulenspotentiale - under de givne vækstbetingelser.
AB - Hurtig og sikker identifikation af sygdomsfremkaldende bakterier i forurenede fødevarer er af stor betydning for fødevareindustrien. Imidlertid tyder ny forskning på, at det ikke er nok blot at identificere og kvantificere de sygdomsfremkaldende bakterier. Man skal derimod også ind og vurdere bakteriernes sygdomsfremkaldende egenskaber - eller virulenspotentiale - under de givne vækstbetingelser.
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 16
EP - 17
JO - Plus Proces
JF - Plus Proces
SN - 0902-5057
IS - 5
ER -
ID: 20648118