Iværksætteri 19.12.2019 Studerende tester deres entreprenante kompetencer Veganske karameller, fermenterede plantedele, proteinbarer og upcycling af restprodukter fra…
Udnævnelse 16.12.2019 Dennis Sandris Nielsen med i Danmarks Frie Forskningsfond Professor MSO Dennis Sandris Nielsen fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet e…
Samarbejde 16.12.2019 Samarbejde kræver åbenhed Virksomhedsdirektør og universitetsforsker arbejder sammen i Horizon 2020-projektet SIMBA. Selvom d…
Pressemeddelelse 06.12.2019 103 millioner kroner styrker fremtidens fødevareforskning Nyt højteknologisk laboratoriecenter fordelt på fire lokaliteter, herunder Institut for…
Ph.d.-kursus 15.11.2019 Ph.d.-kursus i sensorisk bedømmelse og fødevarepræferencer Et kort intensivt kursus i sensorik og forbrugerundersøgelser.
Gastronomisk forskning 14.11.2019 Viden om oprindelsen får maden til at smage bedre Mad, vi kender, smager allerbedst, men hvis vi ved hvor maden kommer fra, og hvordan den er lavet,…
Forskning 14.11.2019 Ny undersøgelse af forbrugernes holdning til begrebet "plantebaseret kost" Forbrugerkendskab og holdning til udtrykket ”plantebaseret kost” er blevet undersøgt i Danmark,…
Forskning 24.10.2019 Smag for Livet-forskning: Nysgerrighed får børn til at smage nyt Madens smag, duft og udseende er vigtig for 10-12-årige. Men nysgerrigheden spiller en stor rolle,…
Projekt 03.10.2019 Nyt EU-projekt vil producere nye proteiner fra pasta, brød og øl Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD) deltager i EU-projektet Smart Protein, som er et fireårigt…