Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

Standard

Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener. / Mouritsen, Ole G.

In: Berlingske Tidende, Vol. 9. februar, No. 1. Sektion. Debat, 2022, p. 26.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

Harvard

Mouritsen, OG 2022, 'Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener', Berlingske Tidende, vol. 9. februar, no. 1. Sektion. Debat, pp. 26.

APA

Mouritsen, O. G. (2022). Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener. Berlingske Tidende, 9. februar(1. Sektion. Debat), 26.

Vancouver

Mouritsen OG. Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener. Berlingske Tidende. 2022;9. februar(1. Sektion. Debat):26.

Author

Mouritsen, Ole G. / Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener. In: Berlingske Tidende. 2022 ; Vol. 9. februar, No. 1. Sektion. Debat. pp. 26.

Bibtex

@article{7018b42f53c9401ea2547af38cde4615,
title = "Vi skal spise mere gr{\o}nt, men vores higen efter smagen af k{\o}d ligger dybt i vores gener",
author = "Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2022",
language = "Dansk",
volume = "9. februar",
pages = "26",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",
number = "1. Sektion. Debat",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener

AU - Mouritsen, Ole G.

PY - 2022

Y1 - 2022

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

VL - 9. februar

SP - 26

JO - Berlingske Tidende

JF - Berlingske Tidende

SN - 0106-4223

IS - 1. Sektion. Debat

ER -

ID: 291991231