Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener
Research output: Contribution to journal › Contribution to newspaper - Comment/debate › Communication
Standard
Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener. / Mouritsen, Ole G.
In: Berlingske Tidende, Vol. 9. februar, No. 1. Sektion. Debat, 2022, p. 26.Research output: Contribution to journal › Contribution to newspaper - Comment/debate › Communication
Harvard
Mouritsen, OG 2022, 'Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener', Berlingske Tidende, vol. 9. februar, no. 1. Sektion. Debat, pp. 26.
APA
Mouritsen, O. G. (2022). Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener. Berlingske Tidende, 9. februar(1. Sektion. Debat), 26.
Vancouver
Mouritsen OG. Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener. Berlingske Tidende. 2022;9. februar(1. Sektion. Debat):26.
Author
Bibtex
@article{7018b42f53c9401ea2547af38cde4615,
title = "Vi skal spise mere gr{\o}nt, men vores higen efter smagen af k{\o}d ligger dybt i vores gener",
author = "Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2022",
language = "Dansk",
volume = "9. februar",
pages = "26",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",
number = "1. Sektion. Debat",
}
RIS
TY - INPR
T1 - Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener
AU - Mouritsen, Ole G.
PY - 2022
Y1 - 2022
M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat
VL - 9. februar
SP - 26
JO - Berlingske Tidende
JF - Berlingske Tidende
SN - 0106-4223
IS - 1. Sektion. Debat
ER -
ID: 291991231