Glem torskerognen: Med æg fra laks, sild eller stenbider kan du lave utraditionelle retter, der kan overraske enhver middagsgæst
Research output: Contribution to journal › Contribution to newspaper - Newspaper article › Communication
Standard
Glem torskerognen: Med æg fra laks, sild eller stenbider kan du lave utraditionelle retter, der kan overraske enhver middagsgæst. / Mouritsen, Ole G.; Styrbæk, Klavs.
In: Jyllands-Posten, 03.11.2023, p. Sektion E, 12-13.Research output: Contribution to journal › Contribution to newspaper - Newspaper article › Communication
Harvard
Mouritsen, OG & Styrbæk, K 2023, 'Glem torskerognen: Med æg fra laks, sild eller stenbider kan du lave utraditionelle retter, der kan overraske enhver middagsgæst', Jyllands-Posten, pp. Sektion E, 12-13.
APA
Mouritsen, O. G., & Styrbæk, K. (2023). Glem torskerognen: Med æg fra laks, sild eller stenbider kan du lave utraditionelle retter, der kan overraske enhver middagsgæst. Jyllands-Posten, Sektion E, 12-13.
Vancouver
Mouritsen OG, Styrbæk K. Glem torskerognen: Med æg fra laks, sild eller stenbider kan du lave utraditionelle retter, der kan overraske enhver middagsgæst. Jyllands-Posten. 2023 Nov 3;Sektion E, 12-13.
Author
Bibtex
@article{0b56073839d544dfad0247a39f7e1093,
title = "Glem torskerognen: Med {\ae}g fra laks, sild eller stenbider kan du lave utraditionelle retter, der kan overraske enhver middagsg{\ae}st",
author = "Mouritsen, {Ole G.} and Klavs Styrb{\ae}k",
year = "2023",
month = nov,
day = "3",
language = "Dansk",
pages = "Sektion E, 12--13",
journal = "Jyllands-Posten",
issn = "0109-1182",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",
}
RIS
TY - INPR
T1 - Glem torskerognen: Med æg fra laks, sild eller stenbider kan du lave utraditionelle retter, der kan overraske enhver middagsgæst
AU - Mouritsen, Ole G.
AU - Styrbæk, Klavs
PY - 2023/11/3
Y1 - 2023/11/3
M3 - Bidrag til avis - Avisartikel
SP - Sektion E, 12-13
JO - Jyllands-Posten
JF - Jyllands-Posten
SN - 0109-1182
ER -
ID: 372693305