Gastrofysik og smagshåndværk
Research output: Book/Report › Book › Education
Standard
Gastrofysik og smagshåndværk. / Sørensen, Simon; Brønnum, Louise; Christensen, Morten; Rymann, Eva; Schneider, Mikael; Mouritsen, Ole G.
Praxis, 2024. 456 p.Research output: Book/Report › Book › Education
Harvard
Sørensen, S, Brønnum, L, Christensen, M, Rymann, E, Schneider, M & Mouritsen, OG 2024, Gastrofysik og smagshåndværk. Praxis.
APA
Sørensen, S., Brønnum, L., Christensen, M., Rymann, E., Schneider, M., & Mouritsen, O. G. (2024). Gastrofysik og smagshåndværk. Praxis.
Vancouver
Sørensen S, Brønnum L, Christensen M, Rymann E, Schneider M, Mouritsen OG. Gastrofysik og smagshåndværk. Praxis, 2024. 456 p.
Author
Bibtex
@book{76b9ad3a509a4edfae6da2335c910f44,
title = "Gastrofysik og smagsh{\aa}ndv{\ae}rk",
author = "Simon S{\o}rensen and Louise Br{\o}nnum and Morten Christensen and Eva Rymann and Mikael Schneider and Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2024",
language = "Dansk",
publisher = "Praxis",
}
RIS
TY - BOOK
T1 - Gastrofysik og smagshåndværk
AU - Sørensen, Simon
AU - Brønnum, Louise
AU - Christensen, Morten
AU - Rymann, Eva
AU - Schneider, Mikael
AU - Mouritsen, Ole G.
PY - 2024
Y1 - 2024
M3 - Bog
BT - Gastrofysik og smagshåndværk
PB - Praxis
ER -
ID: 383117706