Mogens Larsen Andersen

Mogens Larsen Andersen

Professor

Medlem af:


    1. 2010
    2. Udgivet

      A role of taurine in mitochondrial function

      Hansen, S. H., Andersen, Mogens Larsen, Cornett, Claus, Gradinaru, R. & Grunnet, N., 2010, I: Journal of Biomedical Science. 17, Suppl. 1, 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Characterisation of a stable Radical in Dark Beer

      Lund, Marianne N., Jehle, D., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2010. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

    4. Udgivet

      Charcterisation of a stable Radical in Dark Beer

      Lund, Marianne N., Jehle, D., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2010. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    5. Udgivet

      Chemical deterioration and physical instability of food and beverages

      Skibsted, Leif Horsfelt (red.), Risbo, Jens (red.) & Andersen, Mogens Larsen (red.), 2010, CRC Press. 789 s.

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Light-induced quality changes of food and beverages

      Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, Mogens Larsen, 2010, Chemical deterioration and physical instability of food and beverages. Skibsted, L. H., Risbo, J. & Andersen, M. L. (red.). CRC Press, s. 111-137 27 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      The role of phenolic compounds during formation of turbidity in an aromatic bitter

      Rødtjer, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, Mogens Larsen, 2010, I: Food Chemistry. 123, 4, s. 1035-1039 5 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 4237838