Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- 2003
- Udgivet
A common oxidative degradation pathway for iso-a-acids and hydrogenated iso-a-acid in beer: evidence from electrolysis and radical trapping followed by electron spin resonance analysis
Huvaere, K., Andersen, Mogens Larsen, Olsen, Karsten, Skibsted, Leif Horsfelt & De Keukeleire, D., 2003, Ikke angivet. <Forlag uden navn>, 12 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Effect of high hydrostatic pressure on the steady-state kinetics of tryptic hydrolysis of beta-lactoglobulin
Olsen, Karsten, Kristiansen, K. R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Food Chemistry. 80, 2, s. 255-260 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of lactose crystallisation on the oxidative stability of infant formula
Thomsen, M. K., Knudsen, J. C., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Milchwissenschaft. 58, 7-8, s. 406-409 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of pre-slaughter physiological conditions on the oxidative stability of colour and lipid during chill storage of sliced, retail packed roast ham
Juncher, Dorte, Rønn, B., Hansen, T. B., Henckel, P., Karlsson, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 2003, I: Meat Science. 63, 2, s. 151-159 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Increasing the cooking temperature of meat does not affect nonheme iron absorption from a phytate-rich meal in women
Bæch, S. B., Hansen, M., Bukhave, K., Kristensen, L., Jensen, M., Sørensen, S. S., Purslow, P. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Sandström, B., 2003, I: Journal of Nutrition. 133, 1, s. 94-97 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Mobility of solutes in frozen pork studied by electron spin resonance spectrscopy: Evidence for two phase transition temperatures
Hansen, E., Andersen, M. L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Meat Science. 63, s. 63-67 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Nonheme-iron absorption from a phytate-rich meal is increased by the addition of small amounts of pork meat
Bæch, S. B., Hansen, M., Bukhave, K., Jensen, M., Sørensen, S. S., Kristensen, L., Purslow, P. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Sandström, B., 2003, I: American Journal of Clinical Nutrition. 77, 1, s. 173-179 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Optimisation of colour stability of cured ham during packaging and retail display by a multifactorial design
Møller, J. K. S., Jakobsen, M., Weber, C. J., Martinussen, Torben, Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 2003, I: Meat Science. 63, 2, s. 169-175 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Oxidative dimerisation of tyrosine by the hypervalent meat pigment ferrylmyoglobin
Østdal, H., Sørensen, G., Daneshvar, B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: European Food Research and Technology. 216, 1, s. 23-27 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Pro- and antioxidative activity of protein fractions from prok (longissimus dorsi)
Carlsen, C. U., Rasmussen, K. T., Kjeldsen, K. K., Westergaard, P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: European Food Research and Technology. 217, s. s.195-200 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2843
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1046
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet