Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 2003
  2. Udgivet

    A common oxidative degradation pathway for iso-a-acids and hydrogenated iso-a-acid in beer: evidence from electrolysis and radical trapping followed by electron spin resonance analysis

    Huvaere, K., Andersen, Mogens Larsen, Olsen, Karsten, Skibsted, Leif Horsfelt & De Keukeleire, D., 2003, Ikke angivet. <Forlag uden navn>, 12 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Effect of high hydrostatic pressure on the steady-state kinetics of tryptic hydrolysis of beta-lactoglobulin

    Olsen, Karsten, Kristiansen, K. R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Food Chemistry. 80, 2, s. 255-260 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effect of lactose crystallisation on the oxidative stability of infant formula

    Thomsen, M. K., Knudsen, J. C., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Milchwissenschaft. 58, 7-8, s. 406-409 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Effect of pre-slaughter physiological conditions on the oxidative stability of colour and lipid during chill storage of sliced, retail packed roast ham

    Juncher, Dorte, Rønn, B., Hansen, T. B., Henckel, P., Karlsson, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 2003, I: Meat Science. 63, 2, s. 151-159 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Increasing the cooking temperature of meat does not affect nonheme iron absorption from a phytate-rich meal in women

    Bæch, S. B., Hansen, M., Bukhave, K., Kristensen, L., Jensen, M., Sørensen, S. S., Purslow, P. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Sandström, B., 2003, I: Journal of Nutrition. 133, 1, s. 94-97 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Mobility of solutes in frozen pork studied by electron spin resonance spectrscopy: Evidence for two phase transition temperatures

    Hansen, E., Andersen, M. L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Meat Science. 63, s. 63-67 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Nonheme-iron absorption from a phytate-rich meal is increased by the addition of small amounts of pork meat

    Bæch, S. B., Hansen, M., Bukhave, K., Jensen, M., Sørensen, S. S., Kristensen, L., Purslow, P. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Sandström, B., 2003, I: American Journal of Clinical Nutrition. 77, 1, s. 173-179 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Optimisation of colour stability of cured ham during packaging and retail display by a multifactorial design

    Møller, J. K. S., Jakobsen, M., Weber, C. J., Martinussen, Torben, Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 2003, I: Meat Science. 63, 2, s. 169-175 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Oxidative dimerisation of tyrosine by the hypervalent meat pigment ferrylmyoglobin

    Østdal, H., Sørensen, G., Daneshvar, B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: European Food Research and Technology. 216, 1, s. 23-27 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Pro- and antioxidative activity of protein fractions from prok (longissimus dorsi)

    Carlsen, C. U., Rasmussen, K. T., Kjeldsen, K. K., Westergaard, P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: European Food Research and Technology. 217, s. s.195-200 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4230940