Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
ORCID: 0000-0003-1734-5016
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2015
- Udgivet
Genmodificerede fødevarer
Skibsted, Leif Horsfelt, 2015, Menneskets ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. Munksgaard , s. 347-353 7 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning › fagfællebedømt
- 2000
- Udgivet
ID: 4230940
Flest downloads
-
2830
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2029
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1045
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet