Carsten Peter Sørensen
administrationschef
Sekretariat
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, 85 Fødevarebygningen, Bygning: 85-5-A501
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 2007
- Udgivet
Forskerne laver mad på højtryk
Orlien, Vibeke & Sørensen, Carsten Peter, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 10-11 2 s. (Temahæfte 2007).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Forskning er en vigtig råvare i fremtidens mad
Bertelsen, Grete & Sørensen, Carsten Peter, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 3 1 s. (Temahæfte 2007).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere
Thostrup, L. (red.), Bjerno, G. L. (red.), Aabo, C. (red.), Jensen, M. V. S. (red.), Bertelsen, Grete (red.) & Sørensen, Carsten Peter (red.), 2007, Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer. 23 s. (Temahæfte 2007).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Formidling
- Udgivet
Knap 100 studerende er startet på fødevarevidenskab-uddannelsen
Sørensen, Carsten Peter, 2007, I: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 9, s. 4 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Nye fødevareuddannelser skal give industrien endnu bedre arbejdskraft
Sørensen, Carsten Peter, 2007, I: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 11, s. 18-19 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 6127012