SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre

Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

Standard

SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle : Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre. / Bügel, Susanne Gjedsted; Bredie, Wender; Jensen, Andreas Buchhave; Jensen, Jørgen Dejgård; Petersen, Christine Bagge; Leth, Karen; Beck, Anne Marie; Langer, Jerk W.

København : Københavns Universitet og Madkulturen, 2015. 153 p.

Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

Harvard

Bügel, SG, Bredie, W, Jensen, AB, Jensen, JD, Petersen, CB, Leth, K, Beck, AM & Langer, JW 2015, SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre. Københavns Universitet og Madkulturen, København.

APA

Bügel, S. G., Bredie, W., Jensen, A. B., Jensen, J. D., Petersen, C. B., Leth, K., Beck, A. M., & Langer, J. W. (2015). SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre. Københavns Universitet og Madkulturen.

Vancouver

Bügel SG, Bredie W, Jensen AB, Jensen JD, Petersen CB, Leth K et al. SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre. København: Københavns Universitet og Madkulturen, 2015. 153 p.

Author

Bügel, Susanne Gjedsted ; Bredie, Wender ; Jensen, Andreas Buchhave ; Jensen, Jørgen Dejgård ; Petersen, Christine Bagge ; Leth, Karen ; Beck, Anne Marie ; Langer, Jerk W. / SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle : Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre. København : Københavns Universitet og Madkulturen, 2015. 153 p.

Bibtex

@book{9d59369feda44f318ccd3d979c74e1db,
title = "SMAG - Sk{\o}nne M{\aa}ltider til Alle Gamle: Hvidbog om n{\ae}rende m{\aa}ltider med kulinarisk kvalitet til {\ae}ldre",
abstract = "{\AE}LDREMAD Hver anden {\ae}ldre p{\aa} plejehjem og under indl{\ae}ggelse taber sig utilsigtet, og 20% af de skr{\o}belige, plejekr{\ae}vende {\ae}ldre vejer for lidt. Det neds{\ae}tter de {\ae}ldres livskvalitet og koster samfundet 6 mia. kr. om {\aa}ret. En ny hvidbog fra K{\o}benhavns Universitet og Madkulturen kortl{\ae}gger den samlede viden om {\ae}ldremad og peger samtidig p{\aa}, at mere velsmagende mad og bedre f{\ae}llesskab omkring m{\aa}ltiderne kan v{\ae}re det, der skal til for at styrke {\ae}ldres sundhed og spare samfundet for milliarder.",
author = "B{\"u}gel, {Susanne Gjedsted} and Wender Bredie and Jensen, {Andreas Buchhave} and Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd} and Petersen, {Christine Bagge} and Karen Leth and Beck, {Anne Marie} and Langer, {Jerk W.}",
note = "CURIS 2015 NEXS 072",
year = "2015",
language = "Dansk",
publisher = "K{\o}benhavns Universitet og Madkulturen",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle

T2 - Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre

AU - Bügel, Susanne Gjedsted

AU - Bredie, Wender

AU - Jensen, Andreas Buchhave

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

AU - Petersen, Christine Bagge

AU - Leth, Karen

AU - Beck, Anne Marie

AU - Langer, Jerk W.

N1 - CURIS 2015 NEXS 072

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - ÆLDREMAD Hver anden ældre på plejehjem og under indlæggelse taber sig utilsigtet, og 20% af de skrøbelige, plejekrævende ældre vejer for lidt. Det nedsætter de ældres livskvalitet og koster samfundet 6 mia. kr. om året. En ny hvidbog fra Københavns Universitet og Madkulturen kortlægger den samlede viden om ældremad og peger samtidig på, at mere velsmagende mad og bedre fællesskab omkring måltiderne kan være det, der skal til for at styrke ældres sundhed og spare samfundet for milliarder.

AB - ÆLDREMAD Hver anden ældre på plejehjem og under indlæggelse taber sig utilsigtet, og 20% af de skrøbelige, plejekrævende ældre vejer for lidt. Det nedsætter de ældres livskvalitet og koster samfundet 6 mia. kr. om året. En ny hvidbog fra Københavns Universitet og Madkulturen kortlægger den samlede viden om ældremad og peger samtidig på, at mere velsmagende mad og bedre fællesskab omkring måltiderne kan være det, der skal til for at styrke ældres sundhed og spare samfundet for milliarder.

M3 - Rapport

BT - SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle

PB - Københavns Universitet og Madkulturen

CY - København

ER -

ID: 131736394