Sæt en mager gris på gaflen - og tab dig

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Standard

Sæt en mager gris på gaflen - og tab dig. / Bjerno, Gudrun Lau.

In: BioInfo Nyt, 2005, p. 1-6.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Harvard

Bjerno, GL 2005, 'Sæt en mager gris på gaflen - og tab dig', BioInfo Nyt, pp. 1-6. <http://www.bioinfo.kvl.dk/artikler/magergris.aspx>

APA

Bjerno, G. L. (2005). Sæt en mager gris på gaflen - og tab dig. BioInfo Nyt, 1-6. http://www.bioinfo.kvl.dk/artikler/magergris.aspx

Vancouver

Bjerno GL. Sæt en mager gris på gaflen - og tab dig. BioInfo Nyt. 2005;1-6.

Author

Bjerno, Gudrun Lau. / Sæt en mager gris på gaflen - og tab dig. In: BioInfo Nyt. 2005 ; pp. 1-6.

Bibtex

@article{2c025a00a1bf11ddb6ae000ea68e967b,
title = "S{\ae}t en mager gris p{\aa} gaflen - og tab dig",
abstract = "S{\aa} forj{\ae}ttende lyder budskabet fra Institut for Human Ern{\ae}ring p{\aa} KVL – Den Kgl. Veterin{\ae}r- og Landboh{\o}jskole. Et forskningsfors{\o}g har p{\aa}vist at ved et stort indtag af animalsk protein is{\ae}r fra svinek{\o}d, kan vi tabe os syv til otte kilo p{\aa} seks m{\aa}neder. Overl{\ae}ge, lektor S{\o}ren Toubro har nogle bud p{\aa}, hvorfor animalsk protein har den effekt, men p{\aa}peger samtidig, at der ikke er nogen enkelt forklaring. Der er mange faktorer, der spiller ind, n{\aa}r man ser p{\aa} ern{\ae}ring og overv{\ae}gt, s{\aa} der forskes stadig. Udgivelsesdato: December",
keywords = "Det tidligere LIFE, Ern{\ae}ring, slankekure, kostr{\aa}d, appetitregulering, fedme, fedmeforskning, animalsk protein, jul, julemad, glyk{\ae}misk indeks",
author = "Bjerno, {Gudrun Lau}",
year = "2005",
language = "Dansk",
pages = "1--6",
journal = "BioInfo Nyt",
publisher = "KVL",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Sæt en mager gris på gaflen - og tab dig

AU - Bjerno, Gudrun Lau

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Så forjættende lyder budskabet fra Institut for Human Ernæring på KVL – Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Et forskningsforsøg har påvist at ved et stort indtag af animalsk protein især fra svinekød, kan vi tabe os syv til otte kilo på seks måneder. Overlæge, lektor Søren Toubro har nogle bud på, hvorfor animalsk protein har den effekt, men påpeger samtidig, at der ikke er nogen enkelt forklaring. Der er mange faktorer, der spiller ind, når man ser på ernæring og overvægt, så der forskes stadig. Udgivelsesdato: December

AB - Så forjættende lyder budskabet fra Institut for Human Ernæring på KVL – Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Et forskningsforsøg har påvist at ved et stort indtag af animalsk protein især fra svinekød, kan vi tabe os syv til otte kilo på seks måneder. Overlæge, lektor Søren Toubro har nogle bud på, hvorfor animalsk protein har den effekt, men påpeger samtidig, at der ikke er nogen enkelt forklaring. Der er mange faktorer, der spiller ind, når man ser på ernæring og overvægt, så der forskes stadig. Udgivelsesdato: December

KW - Det tidligere LIFE

KW - Ernæring, slankekure, kostråd, appetitregulering, fedme, fedmeforskning, animalsk protein, jul, julemad, glykæmisk indeks

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 1

EP - 6

JO - BioInfo Nyt

JF - BioInfo Nyt

ER -

ID: 7973902