Mælk og mejeriprodukter

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearch

Standard

Mælk og mejeriprodukter. / Ipsen, Richard.

Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning. ed. / Lise Justesen; Ulla Uebel; Karin Østergaard. København : Nyt Teknisk Forlag, 2007. p. 221-263.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearch

Harvard

Ipsen, R 2007, Mælk og mejeriprodukter. in L Justesen, U Uebel & K Østergaard (eds), Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning. Nyt Teknisk Forlag, København, pp. 221-263.

APA

Ipsen, R. (2007). Mælk og mejeriprodukter. In L. Justesen, U. Uebel, & K. Østergaard (Eds.), Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning (pp. 221-263). Nyt Teknisk Forlag.

Vancouver

Ipsen R. Mælk og mejeriprodukter. In Justesen L, Uebel U, Østergaard K, editors, Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning. København: Nyt Teknisk Forlag. 2007. p. 221-263

Author

Ipsen, Richard. / Mælk og mejeriprodukter. Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning. editor / Lise Justesen ; Ulla Uebel ; Karin Østergaard. København : Nyt Teknisk Forlag, 2007. pp. 221-263

Bibtex

@inbook{74ec97e0a1c311ddb6ae000ea68e967b,
title = "M{\ae}lk og mejeriprodukter",
author = "Richard Ipsen",
year = "2007",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-571-2618-1",
pages = "221--263",
editor = "Lise Justesen and Ulla Uebel and Karin {\O}stergaard",
booktitle = "F{\o}devarer og Kvalitet",
publisher = "Nyt Teknisk Forlag",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Mælk og mejeriprodukter

AU - Ipsen, Richard

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-571-2618-1

SP - 221

EP - 263

BT - Fødevarer og Kvalitet

A2 - Justesen, Lise

A2 - Uebel, Ulla

A2 - Østergaard, Karin

PB - Nyt Teknisk Forlag

CY - København

ER -

ID: 8095145