Mælk og mejeriprodukter
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Research
Standard
Mælk og mejeriprodukter. / Ipsen, Richard.
Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning. ed. / Lise Justesen; Ulla Uebel; Karin Østergaard. København : Nyt Teknisk Forlag, 2007. p. 221-263.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Research
Harvard
Ipsen, R 2007, Mælk og mejeriprodukter. in L Justesen, U Uebel & K Østergaard (eds), Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning. Nyt Teknisk Forlag, København, pp. 221-263.
APA
Ipsen, R. (2007). Mælk og mejeriprodukter. In L. Justesen, U. Uebel, & K. Østergaard (Eds.), Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning (pp. 221-263). Nyt Teknisk Forlag.
Vancouver
Ipsen R. Mælk og mejeriprodukter. In Justesen L, Uebel U, Østergaard K, editors, Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning. København: Nyt Teknisk Forlag. 2007. p. 221-263
Author
Bibtex
@inbook{74ec97e0a1c311ddb6ae000ea68e967b,
title = "M{\ae}lk og mejeriprodukter",
author = "Richard Ipsen",
year = "2007",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-571-2618-1",
pages = "221--263",
editor = "Lise Justesen and Ulla Uebel and Karin {\O}stergaard",
booktitle = "F{\o}devarer og Kvalitet",
publisher = "Nyt Teknisk Forlag",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Mælk og mejeriprodukter
AU - Ipsen, Richard
PY - 2007
Y1 - 2007
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-571-2618-1
SP - 221
EP - 263
BT - Fødevarer og Kvalitet
A2 - Justesen, Lise
A2 - Uebel, Ulla
A2 - Østergaard, Karin
PB - Nyt Teknisk Forlag
CY - København
ER -
ID: 8095145