Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterCommunication

Standard

Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. / Ipsen, Richard.

LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret, 2007. p. 18.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterCommunication

Harvard

Ipsen, R 2007, Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. in LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret, pp. 18.

APA

Ipsen, R. (2007). Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. In LMC årsberetning 2006 (pp. 18). Levnedsmiddelcentret.

Vancouver

Ipsen R. Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. In LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret. 2007. p. 18

Author

Ipsen, Richard. / Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret, 2007. pp. 18

Bibtex

@inbook{28a81930a1c411ddb6ae000ea68e967b,
title = "Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur",
author = "Richard Ipsen",
year = "2007",
language = "Dansk",
pages = "18",
booktitle = "LMC {\aa}rsberetning 2006",
publisher = "Levnedsmiddelcentret",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur

AU - Ipsen, Richard

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Bidrag til rapport

SP - 18

BT - LMC årsberetning 2006

PB - Levnedsmiddelcentret

ER -

ID: 8110776