Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Report chapter › Communication
Standard
Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. / Ipsen, Richard.
LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret, 2007. p. 18.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Report chapter › Communication
Harvard
Ipsen, R 2007, Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. in LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret, pp. 18.
APA
Ipsen, R. (2007). Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. In LMC årsberetning 2006 (pp. 18). Levnedsmiddelcentret.
Vancouver
Ipsen R. Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur. In LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret. 2007. p. 18
Author
Bibtex
@inbook{28a81930a1c411ddb6ae000ea68e967b,
title = "Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur",
author = "Richard Ipsen",
year = "2007",
language = "Dansk",
pages = "18",
booktitle = "LMC {\aa}rsberetning 2006",
publisher = "Levnedsmiddelcentret",
}
RIS
TY - GEN
T1 - Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur
AU - Ipsen, Richard
PY - 2007
Y1 - 2007
M3 - Bidrag til rapport
SP - 18
BT - LMC årsberetning 2006
PB - Levnedsmiddelcentret
ER -
ID: 8110776