Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer. / Knudsen, Jes Christian; Skibsted, Leif Horsfelt.

I: LMFK-Bladet, Nr. 4, 2008, s. 52-55.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Knudsen, JC & Skibsted, LH 2008, 'Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer', LMFK-Bladet, nr. 4, s. 52-55.

APA

Knudsen, J. C., & Skibsted, L. H. (2008). Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer. LMFK-Bladet, (4), 52-55.

Vancouver

Knudsen JC, Skibsted LH. Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer. LMFK-Bladet. 2008;(4):52-55.

Author

Knudsen, Jes Christian ; Skibsted, Leif Horsfelt. / Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer. I: LMFK-Bladet. 2008 ; Nr. 4. s. 52-55.

Bibtex

@article{4b751850a1c411ddb6ae000ea68e967b,
title = "M{\ae}lkeproteiner som funktionelle ingredienser i f{\o}devarer",
author = "Knudsen, {Jes Christian} and Skibsted, {Leif Horsfelt}",
year = "2008",
language = "Dansk",
pages = "52--55",
journal = "LMFK-Bladet",
issn = "0906-0855",
number = "4",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer

AU - Knudsen, Jes Christian

AU - Skibsted, Leif Horsfelt

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 52

EP - 55

JO - LMFK-Bladet

JF - LMFK-Bladet

SN - 0906-0855

IS - 4

ER -

ID: 8113806