Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer. / Knudsen, Jes Christian; Skibsted, Leif Horsfelt.
I: LMFK-Bladet, Nr. 4, 2008, s. 52-55.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
Knudsen, JC & Skibsted, LH 2008, 'Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer', LMFK-Bladet, nr. 4, s. 52-55.
APA
Knudsen, J. C., & Skibsted, L. H. (2008). Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer. LMFK-Bladet, (4), 52-55.
Vancouver
Knudsen JC, Skibsted LH. Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer. LMFK-Bladet. 2008;(4):52-55.
Author
Bibtex
@article{4b751850a1c411ddb6ae000ea68e967b,
title = "M{\ae}lkeproteiner som funktionelle ingredienser i f{\o}devarer",
author = "Knudsen, {Jes Christian} and Skibsted, {Leif Horsfelt}",
year = "2008",
language = "Dansk",
pages = "52--55",
journal = "LMFK-Bladet",
issn = "0906-0855",
number = "4",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Mælkeproteiner som funktionelle ingredienser i fødevarer
AU - Knudsen, Jes Christian
AU - Skibsted, Leif Horsfelt
PY - 2008
Y1 - 2008
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 52
EP - 55
JO - LMFK-Bladet
JF - LMFK-Bladet
SN - 0906-0855
IS - 4
ER -
ID: 8113806