Clostridium perfringens and safe cooling rates
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Dokumenter
- Abstract-Clostridium ...
Indsendt manuskript, 1,01 MB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | Challenges to food science and technology: life style : Food Congress 2004 |
Antal sider | 1 |
Forlag | Levnedsmiddelcentret |
Publikationsdato | 2004 |
Sider | 97-98 |
Status | Udgivet - 2004 |
Begivenhed | Challenges to food science and technology - DTU, Lyngby, Danmark Varighed: 17 mar. 2004 → 18 mar. 2004 |
Konference
Konference | Challenges to food science and technology |
---|---|
Lokation | DTU |
Land | Danmark |
By | Lyngby |
Periode | 17/03/2004 → 18/03/2004 |
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 104554816