Ole G. Mouritsen
Professor emeritus
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
Vida ¿una cuestíon de grasas? Una perspectiva desde la biofísica de. Edicion electronica revisada
Bagatolli, L. & Mouritsen, Ole G., 2017, Yachay EP, Ecuador. 298 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › fagfællebedømt
Consumption of seaweeds and the human brain
Cornish, M. L., Critchley, A. T. & Mouritsen, Ole G., 2017, (E-pub ahead of print) I: Journal of Applied Phycology. 29, s. 2377-2398 22 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Contents of capsaicinoids in chillies grown in Denmark
Duelund, L. & Mouritsen, Ole G., 2017, I: Food Chemistry. 221, s. 913-918 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Hvor stærk er chili?
Duelund, L., Tvedegaard, L. & Mouritsen, Ole G., 2017, I: Aktuel Naturvidenskab. 1, s. 8-12 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Klosterkost i køkken og køkkenhave på San Cataldo
Mouritsen, Ole G., 2017, I: Gastro. 128, s. 54-58 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Membrane Protein-Lipid Match and Mismatch
Mouritsen, Ole G., 2017, I: Reference Module Life Science. 08084, s. 1-17 17 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Granville Island Public Market. Vancouvers madmarked
Mouritsen, Ole G., 2017, I: Gastro. 123, s. 72-76 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Data-driven methods for the study of food perception, consumption, and culture
Mouritsen, Ole G., Edwards-Stuart, R., Ahn, Y. & Ahnert, S. E., 2017, I: Frontiers in I C T. 4, 5 s., 15.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
En kop kaffe, nu! Om morgenmad
Mouritsen, Ole G., 2017, I: Weekendavisen, Ideer. 16. juni, s. 7 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Avisartikel › Formidling
Fra formidling til forskning: når formidling driver forskningen
Mouritsen, Ole G., 2017, I: Aktuel Naturvidenskab. 1, s. 2 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 14610784
Flest downloads
-
798
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
526
downloads
Cephalopod gastronomy - a promise for the future
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
246
downloads
Odour-induced umami - olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet