Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte

Ole G. Mouritsen

Ole G. Mouritsen

Professor


Udgivelsesår:
  1. 2017
  2. Consumption of seaweeds and the human brain. / Cornish, M. Lynn; Critchley, Alan T.; Mouritsen, Ole G.

    I: Journal of Applied Phycology, Bind 29, 2017, s. 2377-2398.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  3. Contents of capsaicinoids in chillies grown in Denmark. / Duelund, Lars; Mouritsen, Ole G.

    I: Food Chemistry, Bind 221, 2017, s. 913-918.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  4. Hvor stærk er chili? / Duelund, Lars; Tvedegaard, Lene; Mouritsen, Ole G.

    I: Aktuel Naturvidenskab, Bind 1, 2017, s. 8-12.

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  5. 'Smagen' af jagt. / Mouritsen, Ole G.

    Jagt forbi: Vildtkogebog. red. / Klavs Styrbæk; René Jantzen. 1.udg. Odense : Jantzens Forlag, 2017. s. 22-23.

    Publikation: FormidlingBidrag til bog/antologi

  6. Udgivet

    Blæksprutterne kommer. / Mouritsen, Ole G.

    I: Weekendavisen: Ideer, Bind Ideer, 30. juni, 2017, s. 8-9.

    Publikation: FormidlingBidrag til avis - Avisartikel

  7. Udgivet

    Data-driven methods for the study of food perception, consumption, and culture. / Mouritsen, Ole G.; Edwards-Stuart, Rachel; Ahn, Yong-Yeol; Ahnert, Sebastian E.

    I: Frontiers in ITC, Bind 4, 15, 2017.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  8. Effects of seaweed sterols fucosterol and demosterol on lipid membranes. / Mouritsen, Ole G.; Bagatolli, Luis; Duelund, Lars; Garvik, Olav; Ipsen, John Hjort; Simonsen, Adam Cohen.

    I: Chemistry and Physics of Lipids, Bind 205, 2017, s. 1-10.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  9. En kop kaffe, nu! Om morgenmad. / Mouritsen, Ole G.

    I: Weekendavisen, Ideer, Bind 16. juni, 2017, s. 7.

    Publikation: FormidlingBidrag til avis - Avisartikel

  10. Udgivet

    Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces : garum revisited. / Mouritsen, Ole G.; Duelund, Lars; Calleja, Ghislaine ; Frøst, Michael Bom.

    I: International Journal of Gastronomy and Food Science, Bind 9, 2017, s. 16-28.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  11. Fra formidling til forskning : når formidling driver forskningen. / Mouritsen, Ole G.

    I: Aktuel Naturvidenskab, Bind 1, 2017, s. 2.

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 14610784