Ole G. Mouritsen
Professor emeritus
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
World cuisine of seaweeds: science meets gastronomy
Mouritsen, Ole G., Rhatigan, P. & Pérez-Lloréns, J. L., 2018, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 14, s. 55-65Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
When blue is green: Seafoods for umamification of a sustainable plant-forward diet
Mouritsen, Ole G., 2024, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 35, 8 s., 100902.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
What's so special about cholesterol?
Mouritsen, Ole G. & Zuckermann, M. J., 1 nov. 2004, I: Lipids. 39, 11, s. 1101-1113 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Wetting and capillary condensation as means of protein organization in membranes
Gil, T., Sabra, M. C., Ipsen, J. H. & Mouritsen, Ole G., okt. 1997, I: Biophysical Journal. 73, 4, s. 1728-1741 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Weak first-order orientational transition in the Lebwohl-Lasher model for liquid crystals
Zhang, Z., Mouritsen, Ole G. & Zuckermann, M. J., 1992, I: Physical Review Letters. 69, 19, s. 2803-2806 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Videnskaben bag østers med champagne
Schmidt, C. V., Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Aktuel Naturvidenskab. 2021, 1, s. 32-36 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Viden om smagssansen driver den grønne omstilling
Mouritsen, Ole G., 20 maj 2022, Aarhus Universitetsforlag.Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
- Udgivet
Vida ¿una cuestíon de grasas? Una perspectiva desde la biofísica de. Edicion electronica revisada
Bagatolli, L. & Mouritsen, Ole G., 2017, Yachay EP, Ecuador. 298 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener
Mouritsen, Ole G., 2022, I: Berlingske Tidende. 9. februar, 1. Sektion. Debat, s. 26 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kommentar/debat › Formidling
- Udgivet
Velsmag. Den grønne omstilling og vores mad
Styrbæk, K. & Mouritsen, Ole G., 6 jun. 2020, I: Avisen Danmark. s. 14 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kronik › Formidling
ID: 14610784
Flest downloads
-
798
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
526
downloads
Cephalopod gastronomy - a promise for the future
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
246
downloads
Odour-induced umami - olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet