Ole G. Mouritsen

Ole G. Mouritsen

Professor emeritus


  1. Udgivet

    World cuisine of seaweeds: science meets gastronomy

    Mouritsen, Ole G., Rhatigan, P. & Pérez-Lloréns, J. L., 2018, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 14, s. 55-65

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    When blue is green: Seafoods for umamification of a sustainable plant-forward diet

    Mouritsen, Ole G., 2024, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 35, 8 s., 100902.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    What's so special about cholesterol?

    Mouritsen, Ole G. & Zuckermann, M. J., 1 nov. 2004, I: Lipids. 39, 11, s. 1101-1113 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Wetting and capillary condensation as means of protein organization in membranes

    Gil, T., Sabra, M. C., Ipsen, J. H. & Mouritsen, Ole G., okt. 1997, I: Biophysical Journal. 73, 4, s. 1728-1741 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Weak first-order orientational transition in the Lebwohl-Lasher model for liquid crystals

    Zhang, Z., Mouritsen, Ole G. & Zuckermann, M. J., 1992, I: Physical Review Letters. 69, 19, s. 2803-2806 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Videnskaben bag østers med champagne

    Schmidt, C. V., Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Aktuel Naturvidenskab. 2021, 1, s. 32-36 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Viden om smagssansen driver den grønne omstilling

    Mouritsen, Ole G., 20 maj 2022, Aarhus Universitetsforlag.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  8. Udgivet

    Vida ¿una cuestíon de grasas? Una perspectiva desde la biofísica de. Edicion electronica revisada

    Bagatolli, L. & Mouritsen, Ole G., 2017, Yachay EP, Ecuador. 298 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Vi skal spise mere grønt, men vores higen efter smagen af kød ligger dybt i vores gener

    Mouritsen, Ole G., 2022, I: Berlingske Tidende. 9. februar, 1. Sektion. Debat, s. 26 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

  10. Udgivet

    Velsmag. Den grønne omstilling og vores mad

    Styrbæk, K. & Mouritsen, Ole G., 6 jun. 2020, I: Avisen Danmark. s. 14 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...41 Næste

ID: 14610784