Marianne Nissen Lund
Professor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
Inflammation, Metabolism and Oxidation
Blegdamsvej 3
2200 København N.
Medlem af:
ORCID: 0000-0001-8708-2210
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2013
- Udgivet
Protein-thioler og stabilitet af øl
Hoff, S., Jespersen, Birthe P Møller, Lund, Marianne N. & Andersen, Mogens Larsen, 2013, I: Dansk Kemi. 94, 9, s. 16-19 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4223072
Flest downloads
-
6081
downloads
Protein oxidation in meat during chill storage
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
2950
downloads
Green tea extract alters the functional properties of meat emulsions by generation of protein cross-links
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2843
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet