Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- 2017
- Udgivet
Angiotensin-I converting enzyme inhibitory and antioxidant activity of bioactive peptides produced by enzymatic hydrolysis of skin from grass carp (Ctenopharyngodon idella)
Yi, J., De Gobba, Cristian, Skibsted, Leif Horsfelt & Otte, Jeanette, 2017, I: International Journal of Food Properties. 20, 5, s. 1129-1144 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Aqueous citric acid as a promising cleaning agent of whey evaporators
Hedegaard, M. V., P. Johansen, N., Garcia, A. C. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2017, I: International Dairy Journal. 69, s. 45-50 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of plant polyphenols on the formation of advanced glycation end products from β-lactoglobulin
Liu, L., Hedegaard, R. S. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2017, I: Food Science and Biotechnology. 26, 2, s. 389-391 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Genistein Binding to Copper(II)—Solvent Dependence and Effects on Radical Scavenging
Yang, J., Xu, Y., Hao-Yu , L., Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2017, I: Molecules. 22, 10, 14 s., 1757.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
High temperature storage of infant formula milk powder for prediction of storage stability at ambient conditions
Cheng, H., Zhu, R., Erichsen, Henriette Rifbjerg, Sørensen, J., Petersen, Mikael Agerlin & Skibsted, Leif Horsfelt, 2017, I: International Dairy Journal. 73, s. 166-174 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Mate extract as feed additive for improvement of beef quality
de Zawadzki, A., Arrivetti, L. D. O. R., Vidal, M. P., Catai, J. R., Nassu, R. T., Tullio, R. R., Berndt, A., Oliveira, C. R., Ferreira, A. G., Neves-Junior, L. F., Colnago, L. A., Skibsted, Leif Horsfelt & Cardoso, D. R., 2017, I: Food Research International. 99, Part 1, s. 336-347 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Protein Oxidation in Meat and Meat Products. Challenges for Antioxidative Protection
Jongberg, S., Lund, Marianne N. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2017, Global Food Security and Wellness. Barbosa-Cánovas, G. V., María Pastore, G., Candoğan, K., Medina Meza, I. G., Caetano da Silva Lannes, S., Buckle, K., Yada, R. Y. & Rosenthal, A. (red.). Springer, s. 315-337 23 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Proton-coupled electron transfer promotes the reduction of ferrylmyoglobin by uric acid under physiological conditions
Zawadzki, A., Cardoso, D. R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2017, I: RSC Advances. 29, 7, s. 17824-17831 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Regeneration of β-carotene from the radical cation by eugenol, isoeugenol, and clove oil in the Marcus theory inverted region for elctron transfer
Chang, H., Cheng, H., Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2017, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65, 4, s. 908-912 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Riboflavin and chlorophyll as photosensitizers in electroformed giant unilamellar vesicles as food models
Wang, H. J., Liang, R., du, H. H., Ai, J., Han, R. M., Zhang, J. P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2017, I: European Food Research and Technology. 243, 1, s. 21-26 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2843
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1046
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet