Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 1996
  2. Udgivet

    The ¤influence of the anticaking agent potassium ferrocyanide and salt on the oxidative stability of frozen minced pork meat

    Beck Hansen, T., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, H. J., 1996, I: Meat Science. 43, 2, s. 135-144 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Glastilstande i levnedsmidler

    Bork Andersen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Plus Proces. 3, s. 10-13 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  4. Udgivet

    High-pressure effects on oxidation of nitrosylmyoglobin

    Bruun-Jensen, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Meat Science. 44, 3, s. 145-149 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The antioxidative activity of RRR-alpha-tocopherol vs RRR-delta-tocopherol in combination with ascorbyl palmitate in cooked, minced turkey

    Bruun-Jensen, L., Skovgaard, I. M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Food Chemistry. 56, 4, s. 347-354 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    The combined effect of tocopherols, L-ascorbyl palmitate and L-ascorbic acid on the development of warmed-over flavour in cooked, minced turkey

    Bruun-Jensen, L., Skovgaard, I. M., Agerbo Madsen, E., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 1996, I: Food Chemistry. 55, 1, s. 41-47 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Meat colour of Danish landrace pigs anno 1973 and 1995. II. colour stability of pork chops during chill storage

    Juncher, Dorte, Andersen, H., Skibsted, Leif Horsfelt, Erichsen, L. & Bertelsen, Grete, 1996, Ikke angivet. MATFORSK, 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Screening of antioxidative activity of spices: a comparison between assays based on ESR spin trapping and electrochemical measurement of oxygen consumption

    Lindberg Madsen, H., Rud Nielsen, B., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Food Chemistry. 57, 2, s. 331-337 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Kinetics of parallel electron transfer from ß-carotene to phenoxyl radical and adduct formation between phenoxyl radical and ß-carotene

    Mortensen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Free Radical Research. 25, 6, s. 515-523 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Kinetics of photobleaching of ß-carotene in chloroform and formation of transient carotenoid species absorbing in the near infrared

    Mortensen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Free Radical Research. 25, 4, s. 355-368 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Singlet versus triplet reactivity in photodegradation of C40 carotenoids

    Nielsen, B. R., Mortensen, A., Jørgensen, K. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 44, 8, s. 2106-2113 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4230940