Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Protection against photooxidation of milk by high urate content

    Østdal, H., Weisbjerg, M. R., Skibsted, Leif Horsfelt & Nielsen, J. H., 2008, I: Milchwissenschaft. 63, 2, s. 119-122 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Radical dynamics of puerarin as revealed by laser flash photolysis and spin density analysis

    Tian, Y., Han, R., Fu, L., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2008, I: Journal of Physical Chemistry B. 112, 7, s. 2273-2280 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Effect of polar solvents on ß-carotene radical precursor

    Tian, Y., Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2008, I: Free Radical Research. 42, 3, s. 281-286 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Puerarin as an antioxidant fluorescence probe

    Tian, Y., Han, R., Wang, P., Wu, Y., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2008, I: Chemical Physics Letters. 452, 4-6, s. 253-258 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Interactions between iron, phenolic compounds, emulsifiers, and pH in Omega-3-enriched oil-in-water emulsions

    Sørensen, A. M., Haahr, A., Miquel Becker, E., Skibsted, Leif Horsfelt, Bergenståhl, B., Nilsson, L. & Jacobsen, C., 2008, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 56, 5, s. 1740-1750 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Antioxidant evaluation strategies

    Skibsted, Leif Horsfelt, 2008, Lipid oxidation pathways. Kamal-Eldin, A. & Min, D. B. (red.). Illinois: AOCS Press, Bind 2. s. 291-306 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  7. Udgivet

    Daidzein as an antioxidant of lipid: effect of the microenvironment in relation to chemical structure

    Skibsted, Leif Horsfelt, Liang, J., Tian, Y., Fu, L., Wang, T., Li, H., Wang, P., Han, R. & Zhang, J., 2008, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 56, 21, s. 10376-10383 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Forskningsbaseret fødevareproduktion i Danmark

    Skibsted, Leif Horsfelt, 2008, Dansk bioteknologi i det 20. århundrede. København: Nyt Teknisk Forlag, s. 131-145 15 s. (Historisk-kemiske skrifter; Nr. 18).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  9. Udgivet

    Mate (Ilex paraguariensis) as a source of water extractable antioxidant for use in chicken meat

    Racanicci, A. M. C., Danielsen, Bente Pia & Skibsted, Leif Horsfelt, 2008, I: European Food Research and Technology. 227, 1, s. 255-260 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Heme-mediated production of free radicals via preformed lipid hydroperoxide fragmentation

    Pazos, M., Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2008, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 56, 23, s. 11478-11484 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 4230940