Ole G. Mouritsen

Ole G. Mouritsen

Professor emeritus


  1. 2021
  2. Udgivet

    A role for cephs in changing eating behaviour

    Mouritsen, Ole G., 2021, Caephalopod recipes 2021. Power, A. M. (red.). European Union, s. 60-61

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  3. Udgivet

    Culinary sciences for the enhancement of the public understanding of science

    Mouritsen, Ole G., 2021, CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. Burke, R. M., Kelly, A. L., Lavelle, C. & Kientza, H. T. V. (red.). New York: CRC Press, s. 655-658 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    De grønne kostråd

    Mouritsen, Ole G., 2021, I: Politiken MAD. 18, s. 46-47

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet

    Gastrophysical and chemical characterization of structural changes in cooked squid mantle

    Schmidt, C. V., Plankensteiner, L., Clausen, M. P., Walhter, A. R., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Journal of Food Science. 86, 11, s. 4811-4827

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Imaging foodstuff and products of culinary transformations

    Clausen, M. P., Christensen, M. & Mouritsen, Ole G., 2021, CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. Burke, R. M., Kelly, A. L., Lavelle, C. & Kientza, H. T. V. (red.). New York: CRC Press, s. 404-409 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Indien i næsen

    Mouritsen, Ole G., 2021, I: Politiken MAD. 16, s. 63-63

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. Udgivet

    Maillard: velsmagen med det svære navn

    Mouritsen, Ole G., 2021, I: Politiken MAD. 17, s. 56-56

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  9. Udgivet

    Octopuses, Squid & Cuttlefish: Seafood for Today and for the Future

    Mouritsen, Ole G. & Styrbæk, K., 2021, Springer. 278 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Odour-induced umami – Olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions

    Frøst, Michael Bom, Hartmann, A., Petersen, Mikael Agerlin, Duelund, L. & Mouritsen, Ole G., 2021, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 25, 10 s., 100363.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Opskriften på et langt liv er grøn og kalorielet

    Mouritsen, Ole G., 2021, I: Politiken MAD. 14, s. 44-46

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 14610784