Microbiology and Fermentation – University of Copenhagen

Department of Food Science > Staff > Microbiology and Ferme...

Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.

1 - 10 out of 28Page size: 10
Sort by: Title
  1. Advarsel mod bakterier i shawarmaer

    Mogens Jakobsen

    21/01/2005

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  2. Bakteriebomben: Beskidte kødmaskiner gør os syge

    Mogens Jakobsen

    01/12/2010

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  3. Bakteriekrigerne. Krig mod makterier i maden

    Mogens Jakobsen

    06/06/2005

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  4. Butikker boykotter halskød - minister vil have mærkning

    Mogens Jakobsen

    27/07/2005

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  5. Chokolade - fyldt med udvikling

    Mogens Jakobsen

    01/05/2008

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  6. EU til kamp mod bakterier i fødevarer

    Mogens Jakobsen

    06/12/2004

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  7. En bønne er ikke bare en bønne

    Mogens Jakobsen

    22/03/2007

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  8. Fordærvet kød på din pizza

    Mogens Jakobsen

    26/05/2005

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  9. Frygt for fødevaresikkerhed

    Mogens Jakobsen

    04/02/2005

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

  10. Fødevareeksperter: Dårlig rengøring truer forbrugernes sundhed

    Mogens Jakobsen

    24/01/2008

    1 media contribution

    Press/Media: Press / Media

Previous 1 2 3 Next

ID: 4231969