Trådtrækkende bakterier i brød

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Standard

Trådtrækkende bakterier i brød. / Rosenkvist, H.; Hansen, Å.

In: Alimenta, Vol. 1, 1996, p. 5-7.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Harvard

Rosenkvist, H & Hansen, Å 1996, 'Trådtrækkende bakterier i brød', Alimenta, vol. 1, pp. 5-7.

APA

Rosenkvist, H., & Hansen, Å. (1996). Trådtrækkende bakterier i brød. Alimenta, 1, 5-7.

Vancouver

Rosenkvist H, Hansen Å. Trådtrækkende bakterier i brød. Alimenta. 1996;1:5-7.

Author

Rosenkvist, H. ; Hansen, Å. / Trådtrækkende bakterier i brød. In: Alimenta. 1996 ; Vol. 1. pp. 5-7.

Bibtex

@article{785f1540a1b611ddb6ae000ea68e967b,
title = "Tr{\aa}dtr{\ae}kkende bakterier i br{\o}d",
author = "H. Rosenkvist and {\AA}. Hansen",
year = "1996",
language = "Dansk",
volume = "1",
pages = "5--7",
journal = "Alimenta",
issn = "0002-5402",
publisher = "Cicero Verlag AG",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Trådtrækkende bakterier i brød

AU - Rosenkvist, H.

AU - Hansen, Å.

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 1

SP - 5

EP - 7

JO - Alimenta

JF - Alimenta

SN - 0002-5402

ER -

ID: 7704951