Vibeke Orlien

Vibeke Orlien

Associate Professor


  1. 2007
  2. Published

    Forskerne laver mad på højtryk

    Orlien, Vibeke & Sørensen, Carsten Peter, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (eds.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, p. 10-11 2 p. (Temahæfte 2007).

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  3. 2006
  4. Published

    Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning

    Orlien, Vibeke & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, In: Maelkeritidende. 16, p. 371-373 3 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  5. Published

    Kemien bag fødevarekvaliteten: del 2

    Orlien, Vibeke & Carlsen, C. U., 2006, In: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 1, p. 10-12 3 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  6. 2005
  7. Published

    Fødevarers holdbarhed i glastilstand

    Orlien, Vibeke, Andersen, Mogens Larsen, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, In: Dansk Kemi. 86, 4, p. 30-33 4 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  8. Published

    Højtryksbehandling af mælkeproteiner

    Knudsen, J. C., Orlien, Vibeke, Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, In: Maelkeritidende. 118, 24, p. 628-632 5 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  9. Published

    Kemien bag fødevarekvaliteten

    Orlien, Vibeke & Carlsen, C. U., 2005, In: Plus Proces. 12, p. 25-27 3 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  10. Published

    Mælkedesserter med mindre sukker

    Orlien, Vibeke, 2005, In: Nyt fra Levnedsmiddelcenteret. 5, p. 3 1 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  11. Published

    Tryk på maden

    Orlien, Vibeke, Knudsen, J. C. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, In: Aktuel Naturvidenskab. 5, p. 20-23 4 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

ID: 4226516