Lene Jespersen

Lene Jespersen

Professor

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26, Building: 85-4-A435

    1958 Frederiksberg C

    Phone: +45 35 33 32 30Mobile: +45 29 35 47 33

  1. 2010
  2. Published

    Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. / Gori, Klaus; Jespersen, Lene.

    Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. ed. / Lykke Thostrup. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, 2010. p. 16-17.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  3. 2007
  4. Published

    Hvor langt skal dansk velfærd række? udviklingsbistand. / Jespersen, Lene.

    In: Politiken, 2007.

    Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

  5. 2005
  6. Published

    Gode oste kræver starterkulturer. / Jespersen, Lene; Lillevang, Søren.

    In: Nyt fra Levnedsmiddelcenteret, No. 4, 2005, p. 3.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  7. Published

    Produktion og akkumulering af glycerol i gær under NaCl-stress. / Gori, Klaus; Mortensen, Henrik Dam; Arneborg, Nils; Jespersen, Lene.

    In: Dansk Kemi, Vol. 86, No. 11, 2005, p. 38-42.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  8. 2004
  9. Published

    Starter cultures and fermented products. / Josephsen, J.; Jespersen, L.

    Handbook of food and beverage fermentation technology. New York : Marcel Dekker, 2004. p. 23-49.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  10. 2002
  11. Published

    Gærs etablering og vækst på overflademodnede oste. / Dam Mortensen, H.; Gori, K.; Arneborg, N.; Jespersen, L.

    In: Maelkeritidende, Vol. 115, No. 15, 2002, p. 348-351.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  12. 1997
  13. Published

    Metoder til identifikation og karakterisering af gær i levnedsmidler. / Jespersen, L.

    In: Alimenta, Vol. 20, No. 2, 1997, p. 8-11.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

ID: 4234903