Lars M Munck af Rosenschøld

Lars M Munck af Rosenschøld

Professor emeritus.


  1. 1997
  2. Published

    Analysis of N-dimensional data arrays from fluorescence spectroscopy on an intermediary sugar product. / Andersson, C.; Munck, L.; Henrion, R.; Henrion, G.

    In: Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 359, 1997, p. 138-142.

    Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

  3. Published

    Anvendelse af spektroskopi og kemometri til bestemmelse af maltkvalitet. / Nielsen, J. P.; Nørgaard, L.; Munck, L.; Larsen, J.

    Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, 1997. p. 115.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingArticle in proceedingsResearch

  4. Published

    Application of supercritical fluid techniques to natural product chemistry. / Buskov, S.; Munck, L.; Sørensen, H.; Sørensen, J. C.

    1997. Paper presented at Proceedings of the 2. Nordic Workshop on Supercritical Technology, Hanlø, 1997, .

    Research output: Contribution to conferencePaperResearch

  5. Published

    Nye muligheder for kvalitetsstyring med sensorer og eksplorativ dataanalyse. / Munck, L.

    Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, 1997. p. 45.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingArticle in proceedingsResearch

  6. Published

    Rejse over Sundet : forskningens grænseoverskridende muligheder og begrænsninger. / Munck, L.

    København : Levnedsmiddelteknologi, Mejeri- og Levnedsmiddelinstituttet, Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, 1997. 93 p.

    Research output: Book/ReportBookEducation

  7. Published

    Spiring & vitalitet i maltbyg. / Møller, B.; Schneider, M.; Munck, L.

    1997. Paper presented at Cerealienetværkets Årsmøde, 1997, Slagelse, .

    Research output: Contribution to conferencePaperResearch

  8. Published

    Vitalitet i byg i relation til varmefølsomhed og -resistens. / Møller, B.; Munck, L.

    Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, 1997. p. 229.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingArticle in proceedingsResearch

ID: 22297254