Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-9444-9102
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2010
- Udgivet
Antioxidant activity of yoghurt peptides: part 2 - characterisation of peptide fractions
Farvin, S., Baron, C., Nielsen, N. S., Otte, Jeanette & Jacobsen, W. C., 2010, I: Food Chemistry. 123, 4, s. 1090-1097 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4226816
Flest downloads
-
1241
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet