Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
- 1998
- Udgivet
Analysis of lactosylated beta-lactoglobulin by capillary electrophoresis
Otte, Jeanette, Larsen, K. S. & Bouhallab, S., 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 857-862 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Chemical cleavage of bovine beta-lactoglobulin B by hydroxylamine
Otte, Jeanette, Zakora, M. & Qvist, K. B., 1998, I: Milchwissenschaft. 53, 11, s. 613-617 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Cross-linking of whey proteins by enzymatic oxidation
Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1998, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 46, 4, s. 1326-1333 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Emulsifying properties of milk proteins cross-linked with microbial transglutaminase
Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 715-723 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Forbedring af valleproteiners geldannelse gennem enzymatisk behandling
Ipsen, Richard, Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1998, I: Maelkeritidende. 13/14, s. 336-337 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Large-scale preparation of beta-lactoglobulin A and B by ultrafiltration and ion-exchange chromatography
Rotvig Kristiansen, K., Otte, Jeanette, Ipsen, Richard & Qvist, K. B., 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 113-118 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Microstructure of gels made from intact and partially hydrolysed beta-lactoglobulin: methodological aspects
Otte, Jeanette, Ipsen, Richard, Pedersen, P. S., Wium, H. & Qvist, K. B., 1998, Polish journal of food and nutrition sciences. 2 udg. s. 227-231 5 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
ID: 4226816
Flest downloads
-
1240
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet