Jeanette Otte

Jeanette Otte

Lektor


  1. 1998
  2. Udgivet

    Analysis of lactosylated beta-lactoglobulin by capillary electrophoresis

    Otte, Jeanette, Larsen, K. S. & Bouhallab, S., 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 857-862 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Chemical cleavage of bovine beta-lactoglobulin B by hydroxylamine

    Otte, Jeanette, Zakora, M. & Qvist, K. B., 1998, I: Milchwissenschaft. 53, 11, s. 613-617 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Cross-linking of whey proteins by enzymatic oxidation

    Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1998, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 46, 4, s. 1326-1333 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Emulsifying properties of milk proteins cross-linked with microbial transglutaminase

    Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 715-723 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Forbedring af valleproteiners geldannelse gennem enzymatisk behandling

    Ipsen, Richard, Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1998, I: Maelkeritidende. 13/14, s. 336-337 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Large-scale preparation of beta-lactoglobulin A and B by ultrafiltration and ion-exchange chromatography

    Rotvig Kristiansen, K., Otte, Jeanette, Ipsen, Richard & Qvist, K. B., 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 113-118 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Microstructure of gels made from intact and partially hydrolysed beta-lactoglobulin: methodological aspects

    Otte, Jeanette, Ipsen, Richard, Pedersen, P. S., Wium, H. & Qvist, K. B., 1998, Polish journal of food and nutrition sciences. 2 udg. s. 227-231 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

ID: 4226816