Carmen Masiá
Ph.d.-studerende
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-9328-7295
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- 2023
- Udgivet
Composition of bacterial blends for fermentation-induced pea protein emulsion gels using multi-property screening of lactic acid bacteria
Masiá, Carmen, Fernández-Varela, R., Poulsen, V. K., Jensen, Poul Erik & Sørensen, K. I., 2023, I: Food Bioscience. 56, 12 s., 103333.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Enhancing the textural and rheological properties of fermentation-induced pea protein emulsion gels with transglutaminase
Masiá, Carmen, Ong, L., Logan, A., Stockmann, R., Gambetta, J., Jensen, Poul Erik, Rahimi Yazdi, S. & Gras, S., 2023, I: Soft Matter. 20, 1, s. 133-143 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Plant lipid sources in fermented pea protein gels: Emulsion stability and gel microstructure
Masiá, Carmen, Keshanidokht, Shaghayegh, Due Preisler, L., Risbo, Jens & Jensen, Poul Erik, 2023, I: LWT. 182, 9 s., 114890.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The impact of different bacterial blends on texture and flavour development in plant-based cheese
Masiá, Carmen, Fernández-Varela, R., Jensen, Poul Erik & Yazdi, S. R., 2023, I: Future Foods. 8, 8 s., 100250.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 240291885
Flest downloads
-
168
downloads
Design of a Functional Pea Protein Matrix for Fermented Plant-Based Cheese
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
97
downloads
Effect of Lactobacillus rhamnosus on Physicochemical Properties of Fermented Plant-Based Raw Materials
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
34
downloads
Plant lipid sources in fermented pea protein gels: Emulsion stability and gel microstructure
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet