fødevareuddannelse 01.08.2016 102 unge tilbydes plads på Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet Allerede nu kan 102 unge gøre sig klar til at træde ind af døren til bacheloruddannelsen i fødevare…
fødevareuddannelse 24.07.2016 226 unge vil læse fødevarer på Københavns Universitet 226 unge har søgt om optagelse på bacheloruddannelsen i fødevarer og ernæring på Københavns…
Det Gode Ældreliv 01.07.2016 Maden kan være løftestang for et bedre liv til de ældre Københavns Universitet, SCIENCE, var på Folkemødet 2016 på Bornholm med ”Det Gode Ældreliv” som…
Det Gode Ældreliv 01.07.2016 Forskning i mad og fysisk aktivitet kan holde ældre aktive længere Københavns Universitet var på Folkemødet på Bornholm 2016 med en strategisk satsning om at gøre…
Tiltrædelsesforelæsning 01.07.2016 Professor Lilia Ahrné holdt sin tiltrædelsesforelæsning på Københavns Universitet "Challenges and Opportunities in Dairy Process Technology" var titlen på forelæsningen, der blev…
Folkemøde 2016 30.06.2016 FOOD diskuterede madspild og køkkentjans på Folkemødet Institut for Fødevarevidenskab var en del af to eksterne events på Folkemødet: Stop Spild Af Mad…
Forskningsbevilling 29.06.2016 Millionbevilling til tarmfloraforskning, der potentielt kan forebygge fedme Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet har fra Det Frie Forskningsråd fået 6,3…
fødevareforskning for gode ældreliv 10.06.2016 Målrettet mad til ældre skal forhindre underernæring Mad til en voksende gruppe af ældre bør være anderledes end mad til folk, der befinder sig på andre…
Fødevarevidenskab 10.06.2016 Forståelse af samspillet mellem kost, motion og tarmflora skal føre til bedre helbred for ældre At faktorer som fysisk aktivitet og kost hænger tæt sammen med sammensætningen og funktionen af…
Folkemøde 2016 08.06.2016 Det Gode Ældreliv på Folkemødet Københavns Universitet sætter den nyeste viden om fysisk aktivitet, ernæring, fødevarer,…