Fødevaresvindel 14.12.2017 3 gode råd om, hvordan din virksomhed kan undgå at blive offer for fødevaresvindel Din virksomhed kan undgå fødevaresvindel ved at implementere Proces Analytisk Teknologi (PAT) og…
Bevillinger 12.12.2017 Forskningsprojekt skal skabe sundere modermælkserstatning Mange nyfødte børn får modermælkserstatning, der dog ikke er lige så gavnlig som den naturlige…
Bevillinger 22.11.2017 Nyt projekt skal sikre bedre kvalitet af vores fødevarer Fødevareforskere vil sikre at industriel fødevareforarbejdning ikke påvirker vores sundhed ved at…
Bachelorpraktik 09.11.2017 I vinpraktik i Californien Studerende på bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring med studieretningen Fødevareingeniør har…
Æresbevisning 07.11.2017 Dansk professor får japansk orden for sin forskning og formidling Professor i gastrofysik ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, dr.scient. Ol…
Monday Aperitivo 06.11.2017 Ny foredragsserie på Nordic Food Lab: Monday Aperitivo Nordic Food Lab ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet har startet…
smag for livet 26.10.2017 Bog med gode råd om børns spisevaner hitter 5911 har siden i sommer downloadet bogen Madmodige Børn, der er skrevet af et hold forskere fra…
Bekæmpelse af madspild 12.10.2017 Madspild skal halveres i dejproduktioner Institut for Fødevarevidenskab er partner i et nyt projekt, der vil halvere spild og sikre…
Ny bog 09.10.2017 Ny bog om grøntsager på japansk Hvis man skal have mange til at spise flere grøntsager, skal de ganske enkelt smage bedre. Det mene…
Alumne interview 06.10.2017 Ved at skrue på en detalje kan man forbedre helheden Det, der driver mig i mit job hver dag, er, at vi hele tiden har mulighed for at gøre det endnu…