FOOD teknologiplatforme 30.04.2018 FOOD har ansat ingeniør til at styre pilotanlæg FOOD råder over et forskningsmejeri, som vil blive opgraderet i løbet af 2018 og 2019, og har…
fødevareuddannelse 10.04.2018 Ny hjemmeside og video om mejeriingeniøruddannelsen Fem unge mejeriingeniører er omdrejningspunktet for et nyt website og en film, der fortæller om…
FOOD forskning 14.03.2018 Virtual Reality afslører vores fødevareadfærd og -ønsker Ny forskning fra Future Consumer Lab på Københavns Universitet viser, at Virtual Reality kan blive…
Alumne interview 14.03.2018 Nyuddannet kandidat i Fødevareinnovation og sundhed er nu medejer af to startups Emil Buhl Krøll vandt for nylig 110.000 kr. for bedste idé i Venture Cup Idea Competition 2018, som…
Årgangsøl 14.02.2018 Ny årgangs-øl skal understøtte gastronomien Forskere og kokke fra Nordic Food Lab ved Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) på Københavns…
Skiftedag 09.02.2018 Ny kandidatuddannelse på Institut for Fødevarevidenskab Kandidatuddannelsen i integrerede fødevarestudier vil fra den 1. september 2018 blive flyttet fra…
Udvekslingsophold 01.02.2018 På udvekslingsophold i Australien Som studerende på bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring har man mulighed for at tage på…
Priser 19.01.2018 Bæredygtigt øl-affald og heavy metal Sådan lyder nogle af nøgleordene i to af vinderprojekterne i Venture Cup – en årlig…
Nyt laboratorie 15.12.2017 Nyt 'Future Consumer Lab' forsker i fødevarer med forbrugerne som udgangspunkt Til januar åbner 'Future Consumer Lab' (FCL), der sætter forbrugerne i centrum for udviklingen af…
Alumneinterview 14.12.2017 Hun ser muligheder og sammenhænge mellem mad og mennesker Som kandidat i Fødevareinnovation og sundhed ligger fødevareverdenen åben. Man kan blive selvstændi…