26. januar 2023

Kom til FoodDay 2023 på Københavns Universitet

FoodDay 2023

Få den nyeste forskning og viden om plantebaserede fødevarer, når fakultetet SCIENCE på Københavns Universitet samt Food & Bio Cluster Denmark inviterer til FoodDay den 9. marts 2023 på universitetets Frederiksberg Campus. 

Foto af måltider samt fødevareforskere i laboratoriet

Plantebaserede fødevarer kan blive en gamechanger for vores klima, miljø og sundhed, men ingen enkeltaktør kan omstille systemet alene. Derfor samler vi hele værdikæden under ét tag til FoodDay. Kom og hør den nyeste forskning, mød innovative aktører og bliv klogere på den plantebaserede fremtid.

Se video fra Food & Bio Cluster Denmark med leder af Institut for Fødevarevidenskab, Anna Haldrup, der fortæller om dagen: 

Indhold ikke tilgængeligt på grund af cookie-valg

Du kan ikke se indholdet i dette felt på grund af dine cookie-valg.

Klik her for at redigere dine cookie-indstillinger.

Kategori: Statistik, Markedsføring

Få flere nyheder om fødevareforskning og -uddannelse ved at tilmelde dig KU FOOD's nyhedsbrev

Program

09.30-10.00: Ankomst og registrering
 
10.00-10.15: Velkommen til FoodDay
  • ​Katrine Krogh Andersen, dekan på KU SCIENCE
  • Line Friis Frederiksen, moderator
  
10.15-11.00: Towards a sustainable food system: The role of science
  • Claus Felby, Senior Vice President, Biotech, Novo Nordisk Fonden
  • Katrine Krogh Andersen, dekan på KU SCIENCE
  • tbc
 
11.00-11.20: De politiske ambitioner for plantebaserede fødevarer
  • tbc
 
11.20-11.50: Plantebaserede fødevarer i praksis
  • ​Frederik Mejlby, Vice President, Marketing Food & Beverages, Novozymes
  • Marie-Louise Lendal, Direktør og medstifter, Tænketanken FREJ
  • tbc
 
11.45-13.00: Plantebaseret frokost
 
13.00-15.45: Delsessioner (se temaer for sessioner nedenfor)
Vælg dit eget spor, når vi dykker ned i konkrete udfordringer langs hele værdikæden for plantebaserede fødevarer.
 
15.45-17.00: Netværk og forfriskninger
Smag den plantebaserede fremtid​

 

 

Kontakt

Kommunikationsmedarbejder ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, Lene Hundborg Koss, Lene.h.koss@food.ku.dk

Emner

Læs også