Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte

Wender Bredie

Wender Bredie

Professor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 42

Sektionsleder for Fødevaredesign og Forbrugeradfærd ved Institut for Fødevarevidenskab med over 20 års erfaring i forskning og universitetsuddannelse inden for fødevarevidenskab kombineret med sensorik og forbrugervidenskab. Ekspert indenfor produktetopfattelse og fødevarerpræferencer på tværs ældergruppe. Engageret i sensoriske læringsprogrammer på bachelor-, kandidat- og PhD-niveau. Har arbejdet med og adviseret flere offentlige forskningsinstitutioner og globale virksomheder verden over og bidraget til mere end 200 forskningspræsentationer på videnskabelige møder og workshops.

Primære forskningsområder

  • Sensorisk vurdering af fødevarer
  • Fødevareraccept og trivsel på tværs af livet
  • Karakterisering af smag i fødevarer

 

Undervisnings- og vejledningsområder

  • Sensory Evaluation of Foods (BSc, kurusansvarlige)
  • Fødevareproduktion, sundhed og samfund (BSc, underviser)
  • Food Choice and Acceptance (MSc, underviser)
  • Aroma: The chemistry behind odour (MSc, underviser)
  • Beer and Wine Production (MSc, underviser)
  • Sensory Evaluation and Food Preferences (PhD, medansvarlig)
  • Principles of Sensory Science I (MSc, gæsteunderviser, Wageningen University)

ID: 4225563