Standard
Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. / Gori, Klaus; Jespersen, Lene.
Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. red. / Lykke Thostrup. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, 2010. s. 16-17.
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Harvard
Gori, K & Jespersen, L 2010, Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. i L Thostrup (red.), Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, s. 16-17.
APA
Gori, K., & Jespersen, L. (2010). Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. I L. Thostrup (red.), Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010 (s. 16-17). Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet.
Vancouver
Gori K, Jespersen L. Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. I Thostrup L, red., Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet. 2010. s. 16-17
Author
Gori, Klaus ; Jespersen, Lene. / Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. red. / Lykke Thostrup. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, 2010. s. 16-17
Bibtex
@inbook{1c5180f0277311df8ed1000ea68e967b,
title = "N{\aa}r mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre",
abstract = "Mikroorganismer kommunkerer med hinanden ved hj{\ae}lp af kemiske signalstoffer. Et sted, der bliver kommunikeret lystigt, er p{\aa} overfladen af oste, mens de modnes. Viden om den mikrobielle sammens{\ae}tning p{\aa} osteoverflader er vigtig for at producere oste med konstant god spisekvalitet. Udgivelsesdato: 02 2010",
author = "Klaus Gori and Lene Jespersen",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-991224-6-2",
pages = "16--17",
editor = "Lykke Thostrup",
booktitle = "Bioteknologi - med fremtidens muligheder i h{\ae}nderne",
publisher = "Det Biovidenskabelige Fakultet for F{\o}devarer, Veterin{\ae}rmedicin og Naturressourcer, K{\o}benhavns Universitet",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre
AU - Gori, Klaus
AU - Jespersen, Lene
PY - 2010
Y1 - 2010
N2 - Mikroorganismer kommunkerer med hinanden ved hjælp af kemiske signalstoffer. Et sted, der bliver kommunikeret lystigt, er på overfladen af oste, mens de modnes. Viden om den mikrobielle sammensætning på osteoverflader er vigtig for at producere oste med konstant god spisekvalitet.
Udgivelsesdato: 02 2010
AB - Mikroorganismer kommunkerer med hinanden ved hjælp af kemiske signalstoffer. Et sted, der bliver kommunikeret lystigt, er på overfladen af oste, mens de modnes. Viden om den mikrobielle sammensætning på osteoverflader er vigtig for at producere oste med konstant god spisekvalitet.
Udgivelsesdato: 02 2010
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-991224-6-2
SP - 16
EP - 17
BT - Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne
A2 - Thostrup, Lykke
PB - Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet
ER -