Karin Maria Elisabet Wendin

Karin Maria Elisabet Wendin

Ekstern lektor


  1. 2011
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Do facial reactions add new dimensions to measuring sensory responses to basic tastes?

    Wendin, Karin Maria Elisabet, Allesen-Holm, Bodil Helene & Bredie, Wender, 2011, I: Food Quality and Preference. 22, 4, s. 346-354 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet
  5. Udgivet
  6. Udgivet
  7. Udgivet

    Perception, liking and facially induced emotions of basic tastes

    Wendin, Karin Maria Elisabet, Allesen-Holm, Bodil Helene, Tan, G. & Bredie, Wender, 2011, Perception, liking and facially induced emotions of basic tastes.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet
  9. Udgivet
  10. Udgivet

    Swedish consumers' cognitive approaches to nutrition claims and health claims

    Svederberg, E. & Wendin, Karin Maria Elisabet, 2011, I: Food & Nutrition Research. 55, 5929, 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Är hälsopåståenden begripliga?

    Svederberg, E. & Wendin, Karin Maria Elisabet, 2011, I: Nordisk Nutrition. 2, s. 33-35 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

ID: 37617120