Karin Maria Elisabet Wendin

Karin Maria Elisabet Wendin

Ekstern lektor


  1. 2010
  2. Flow properties of oral contrast medium formulations depend on the temperature

    Ekberg, O., Stading, M., Johansson, D., Bülow, M., Ekman, S. & Wendin, Karin Maria Elisabet, 2010, I: Acta Radiologica. 4, s. 363-367 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Healthy Snack Preferences in School Children

    Holmer, A., Hausner, H., Reinbach, Helene Christine, Bruun Blauert, E., Bredie, Wender & Wendin, Karin Maria Elisabet, 2010.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningfagfællebedømt

  4. 2011
  5. Udgivet
  6. Udgivet

    Do facial reactions add new dimensions to measuring sensory responses to basic tastes?

    Wendin, Karin Maria Elisabet, Allesen-Holm, Bodil Helene & Bredie, Wender, 2011, I: Food Quality and Preference. 22, 4, s. 346-354 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet
  8. Udgivet
  9. Udgivet
  10. Udgivet

    Perception, liking and facially induced emotions of basic tastes

    Wendin, Karin Maria Elisabet, Allesen-Holm, Bodil Helene, Tan, G. & Bredie, Wender, 2011, Perception, liking and facially induced emotions of basic tastes.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet
  12. Udgivet
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 37617120