Ole G. Mouritsen
Professor emeritus
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 1995
- Udgivet
Calorimetric and theoretical studies of the effects of lindane on lipid bilayers of different acyl chain length
Sabra, M. C., Jørgensen, K. & Mouritsen, Ole G., 26 jan. 1995, I: BBA - Biomembranes. 1233, 1, s. 89-104 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effects of mobile vacancies on the dynamics of ordering and phase separation in nonconserved multicomponent systems
Gilhøj, H., Jeppesen, C. & Mouritsen, Ole G., 1 jan. 1995, I: Physical Review E. 52, 2, s. 1465-1475 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Overshooting effects in nonequilibrium ordering dynamics
Gilhøj, H., Jeppesen, C. & Mouritsen, Ole G., 1 jan. 1995, I: Physical Review Letters. 75, 18, s. 3305-3308 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Phase separation dynamics and lateral organization of two-component lipid membranes
Jørgensen, K. & Mouritsen, Ole G., 1 jan. 1995, I: Biophysical Journal. 69, 3, s. 942-954 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Permeability of lipid bilayers near the phase transition
Mouritsen, Ole G., Jørgensen, K. & Hønger, T., 1995, Permeability and Stability of Lipid Bilayers. Disalvo, E. A. & Simon, S. A. (red.). CRC Press, s. 137-160 24 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
The computer as a laboratory for the physical chemistry of membranes
Mouritsen, Ole G., Dammann, B., Fogedby, H. C., Ipsen, J. H., Jeppesen, C., Jørgensen, K., Risbo, J., Sabra, M. C., Sperotto, M. M. & Zuckermann, M. J., 1995, I: Biophysical Chemistry. 55, 1-2, s. 55-68 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Theory of phase equilibria and critical mixing points in binary lipid bilayers
Risbo, J., Sperotto, M. M. & Mouritsen, Ole G., 1995, I: The Journal of Chemical Physics. 103, 9, s. 3643-3656 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 14610784
Flest downloads
-
799
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
527
downloads
Cephalopod gastronomy - a promise for the future
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
246
downloads
Odour-induced umami - olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet